Feestje voor jetset-peuter Sacha Casiraghi (3)

Waar het feestje voor jarige jetset-peuter Sacha Casiraghi (3) ook wordt gegeven - Parijs, Gstaad, Rio - het zal in stij...

Waar het feestje voor jarige jetset-peuter Sacha Casiraghi (3) ook wordt gegeven – Parijs, Gstaad, Rio – het zal in stijl worden gehouden. Tompoezen met bladgoud, anyone?

Sacha is het oudste kind van socialite Tatiana Santo Domingo en Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco. Hij zit hier bij zijn royal oma op de arm. Tatiana en Andrea kunnen beiden beschikken over schier oneindige inkomsten uit hun familietrustfondsen. Sacha weet dus niet beter of iedereen vliegt privé of toch minimaal first class. Dit zijn de airmiles die hij de laatste maanden verzamelde.

Jetset-peuter resideert in Londen

Sacha Casiraghi jarig Londen
Sacha woont met zijn ouders en zusje India in Londen, waar ze redelijk onder de radar blijven. Het stel heeft een huishoudster voor overdag, maar is ’s avonds met de kinderen onder elkaar. Ze genieten van het gemak van de boodschappenservice van Waitrose en Harrod’s en kunnen dankzij hun VIP check-in op het vliegveld altijd direct doorlopen. Sacha heeft voor zover bekend geen idee wat het is om in een rij te staan.

Sacha shopt in New York en Rio

Sacha Casiraghi jarig 2
Andrea en Tatiana wippen graag even naar New York om te winkelen – Sacha gaat zeer goed gekleed voor een peuter – en vrienden en familie te bezoeken. In New York logeren ze in een van de luxe appartementen van de Grimaldi’s in Manhattan: zowel prinses Caroline als prins Albert II heeft er een waar ze terecht kunnen. Conciërge, butler, dienstmeisjes: Sacha zwaait lief naar allemaal. En krijgt volgens zijn ouders zo ‘een heel normale jeugd’.

Zandkastelen op Ipanema

Sacha Casiraghi Tatiana Ipanema
Als ware zonaanbidders plannen Andrea en Tatiana in de winter altijd een kloeke zonvakantie om vitamine D bij te tanken. Sacha bouwde al zandkastelen op het strand van Ipanema, al zijn de Casiraghi’s ook dol op de stranden van Bahia. Onderweg worden per privévliegtuig en auto met chauffeur familiebezoeken afgelegd in São Paulo en Rio. Daarna lokt Fashion Week in Parijs. Tatiana mag dan niets met high fashion hebben, ze heeft wel veel vrienden in die scene en laat er graag haar gezicht zien. In Parijs verblijven ze in het luxe appartement van prinses Caroline, uiteraard van alle gemakken en personeel voorzien.

Grand Prix: echt iets voor peuters

Sacha Casiraghi jarig 4
Met een binnenlandse vlucht staat kleine Sacha dan zo in Monaco, voor een bezoek aan oom Albert, tante Charlene en de Mini-Monaco’s Jacques en Gabrielle. Hierbij hoort meestal enig ceremonieel gewuif in verband met fanfares, defilés en andere feestelijkheden. Andrea noch Sacha heeft een titel, maar prins Albert houdt de familie graag bij elkaar en stelt hun aanwezigheid op prijs bij nationale partijtjes. Ook de Grand Prix is typisch een peuterevent waar Sacha altijd bij aanwezig is.

Verplicht nummer: Gstaad

© Reporters / Starface © Reporters / Starface

Onlangs genoot het gezin van een wintersportvakantie in Gstaad. Hoewel aan Tatiana en Andrea de rijkdom niet af te zien is – beide zijn eerder boho-hippies – verbleven ze in een chalet met butler en Norwood-nanny. En aangezien alles in Gstaad net even wat meer over the top is dan elders, aten ze er tompoezen met bladgoud. Hier wordt de blonde jongeman warm ingepakt voor een skiklasje; hij was niet bijster enthousiast over het vooruitzicht, maar een béétje jetsetter moet leren skiën, om mee te tellen.

En nu dóór naar de Côte d’Azur

© Europa Press / Getty Images © Europa Press / Getty Images

Inmiddels is het gezin weer terug in Londen waar het even een paar weken uitzit tot het Ibiza-seizoen begint. Sacha zal een tussenstop maken in Monte Carlo voor de Grand Prix en vervolgens een groot deel van de zomer doorbrengen op de Pacha III, het luxe jacht van zijn oma. Zoals zijn ouders maar blijven roepen: echt een héél normale jeugd.

Laatste nieuws