Zien: Lori Loughlins dochters maken modellendebuut

Vergeet Kendall & Kylie en Gigi & Bella, de prachtige dochters van Lori Loughlin zijn de nieuwste Hollywood it-girls! Be...

Lees ook

Vergeet Kendall & Kylie en Gigi & Bella, de prachtige dochters van Lori Loughlin zijn de nieuwste Hollywood it-girls! Bella Giannulli en Olivia Giannulli zijn opgemerkt door Teen Vogue en staan nu met een prachtige fotoshoot in het blad. De meiden zijn beeldschoon en lijken sprekend op hun moeder. Eén ding is zeker: we gaan nog veel van Bella en Olivia horen!

Lori Loughlin stond in de jaren ’90 in de spotlight door de razend populaire tv-serie Full House. Hoewel de actrice nog lang niet uit Hollywood is verdwenen – Fuller House staat net op Netflix -, moet ze de spotlight nu ook delen met haar beeldschone dochters. Bella (17) en Olivia (16) hebben hun modellendebuut gemaakt in het aprilnummer van Teen Vogue. Wat een plaatjes!


Het grote publiek is misschien nog niet bekend met Lori’s kroost, maar daar gaat heel snel verandering in komen. Bella is een fashionblogger en Olivia heeft een beautykanaal op YouTube. De zusjes hebben online al veel volgers, het is slechts een kwestie van tijd voordat we ze in grote fashion campagnes zullen zien.

Of Lori er klaar voor is dat haar kleine meiden Hollywood gaan overnemen weten we niet, maar de actrice is wel apetrots op haar dochters!

Bekijk hier de beeldschone cover van Cindy Crawford met dochter.

Laatste nieuws

Zie ook