Shoppen: bordeauxrood zoals Zara Phillips

Zara Phillips is beautiful in bordeaux tijdens het prestigieuze Cheltenham Festival. De blonde royal blijft warm in een...

Lees ook

Zara Phillips is beautiful in bordeaux tijdens het prestigieuze Cheltenham Festival. De blonde royal blijft warm in een bordeauxrode jas terwijl ze naar een blijkbaar spannende wedstrijd met renpaarden kijkt. Een perfecte winterse look die wij met liefde kunnen kopiëren, nu het nog kan! Beau Monde zet de leukste bordeauxrode items voor jou op een rij.

Bordeauxrood is dé kleur van deze winter en aangezien het niet lang meer duurt voordat dit seizoen voorbij is, moeten we er nog even gebruik van maken! Zara Phillips laat zien hoe je bordeauxrood op een stijlvolle manier kan dragen. De royal kiest voor een winterjas én hoofdstukje in deze hippe kleur, maar er zijn nog veel meer manieren waarop je deze kleur aan je look kan toevoegen.

© Getty Images © Getty Images

Kun jij wel wat bordeauxrood in je garderobe gebruiken? Dat komt goed uit, want Beau Monde heeft de mooiste items in deze winterse kleur geselecteerd.


Bekijk hier Máxima’s prachtige Claes Iversen outfit die ze in Parijs droeg.

Laatste nieuws

Zie ook