Anne Hathaway ziet een Princess Diaries 3 wel zitten!

Prinsessen- en Disney-fans opgelet: er is een kans dat er een Princess Diaries 3 komt! *Maakt dansje in haar roze tule r...

Lees ook

Prinsessen- en Disney-fans opgelet: er is een kans dat er een Princess Diaries 3 komt! *Maakt dansje in haar roze tule rok*

Acteur Chris Pine zei in januari dat hij een vervolg van de twee films helemaal zag zitten. Helaas deed Disney onze droom in duigen vallen door te zeggen dat er geen derde film komt. Maar: nu geven ook regisseur Gary Marshall en hoofdrolspeelster Anne Hathaway aan dat ze een derde film willen.

Gary zegt het volgende tegen ‘People’:

Ik sprak er toevallig met Anne Hathaway over, een aantal weken geleden was dat. En het ziet er naar uit dat we wel zin hebben in een ‘Princess Diaries 3’ in Manhattan. Anne is nu alleen hoogzwanger, dus daar moeten we even op wachten. Maar daarna, ja, waarom ook niet. Ik denk dat we gaan doen.

Laten we hopen dat Anne snel herstelt van haar zwangerschap, zodat ze meteen kan beginnen aan de nieuwe ‘Princess Diaries’ film. Tot die tijd vermaken wij ons wel met onderstaande video:

Meer entertainment nieuws:

Laatste nieuws

Zie ook