Romantisch nieuws voor Katja Schuurman!

Na een gestrand huwelijk met Thijs Römer, is Katja Schuurman alweer een tijdje gelukkig met Freek van Noortwijk. Het ste...

Lees ook

Na een gestrand huwelijk met Thijs Römer, is Katja Schuurman alweer een tijdje gelukkig met Freek van Noortwijk. Het stel steekt hun liefde niet onder stoelen of banken en het is voor iedereen wel duidelijk dat het dikke mik is. Het geluk lijkt niet op te kunnen, want Freek denkt er aan om Katja ten huwelijk te vragen!

Het komt niet als een grote verrassing dat Katja en Freek in het huwelijksbootje willen stappen. In februari schreef De Telegraaf al dat Freek op zijn knieën was gegaan tijdens een vakantie in Turkije, maar dit bleek niet waar te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat de tortelduifjes geen grootse plannen hebben! Freek ziet het in ieder geval helemaal zitten en wil Katja dolgraag zijn vrouw maken.

“Katja en ik gaan zeker trouwen. We zijn heel gelukkig samen,” onthult Freek aan Story. De kok laat er absoluut geen gras over groeien, hij zegt dat het ‘slechts een kwestie van tijd is voordat hij een aanzoek doet’. Eerst maar eens zien hoe lang het koppel zonder elkaar kan, Katja zit op dit moment in Rusland. “Ik mis haar enorm,” zegt Freek.

We zijn nu al benieuwd naar de ring die Freek om Katja’s vinger gaat schuiven!

Wat wedding inspiratie voor Katja en Freek:

Laatste nieuws

Zie ook