Angelina Jolie is geflirt Brad Pitt beu en zet ‘m op straat

Angelina Jolie is het geflirt van Brad Pitt meer dan beu. Verschillende media in Amerika melden dan ook dat Brad het hui...

Lees ook

Angelina Jolie is het geflirt van Brad Pitt meer dan beu. Verschillende media in Amerika melden dan ook dat Brad het huis uit gezet zou zijn. Volgens Angelina was hij te veel met andere vrouwen bezig. Ai. Trouble in paradise?

Volgens o.a. OK Magazine en the National Enquirer had Brad bijzonder veel interesse in hun nanny en de website Inquistir zegt dat Mr Jolie het meer dan gezellig heeft gehad met de Franse actrice Marion Cotillard.

Brad zou nu in hun appartement in Londen vertoeven. En laat het stel nu hun huis in New Orleans in de verkoop hebben staan (bekijk de beelden hier). Het is niet het eerste teken van trouble in paradise.

Say it isn’t so?

Gelukkig zijn er ook verschillende media die dit ontkennen. De website Gossip Cop beweert dat Angelina de nanny helemaal niet ontslagen heeft vanwege wederzijds geflirt. Een bron binnen de Brangelina-kringen zou aan de site verteld hebben dat dit complete nonsense is. Maar hoe zit het dan met het verhaal in the National Enquirer? Die beweren stellig dat Brangelina richting een hele dure scheiding gaat, juist doordat Brad zo intiem is met de nanny. Een bron vertelt aan deze tabloid dat ‘het duidelijk was dat de nanny en Brad iets te close met elkaar waren.’ De nanny zou volgens deze bron ook ‘half naakt’ door het huis gelopen hebben. En dat was de druppel voor Angie. Ze confronteerde de nanny en die moest logischerwijs toen vertrekken. Nonsense, aldus Gossip Cop. Die op hun beurt hun informatie ook weer bij een bron vandaan halen.

En nu verder?

Tja, Brad zou flirten met andere vrouwen, en zou het heel gezellig gehad hebben met de nanny en Marion Cotillard. Angelina op haar beurt zou het weer heel gezellig gehad hebben met een crewlid van haar nieuwe film. En deze jonge man zou gek genoeg weer erg veel weg hebben van – een jongere – Brad Pitt.

Wat denken jullie, true or false?

Meer Brangelina:

Laatste nieuws

Zie ook