Hot Alert: wordt deze knapperd een Grimaldi?

Dit is hem dan, de knapperd waar Camille Gottlieb (17) online vele hartjes aan stuurt. Model Thomas Neil Martini is de n...

Lees ook

Dit is hem dan, de knapperd waar Camille Gottlieb (17) online vele hartjes aan stuurt. Model Thomas Neil Martini is de nieuwe ‘schoonzoon’ van prinses Stéphanie van Monaco.

Thomas (leeftijd onbekend, hij wordt geschat op 19) werkt voor onder andere Traffic Models, dat gedienstig alles vermeldt waar Camille naar hartenlust aan mag zitten. Hij is 186 cm, zijn maten zijn 78-66-88 cm en de schat heeft schoenmaat 42. Thomas figureerde al een tijdje geheimzinnig op Camille’s Instagram, maar aangezien ze er tegenwoordig breeduit zoenend opstaan, met #Mylove, #OneAndOnly, #BabyLove en #BeMineUntilTheEndOfTime erbij, kunnen we er wel van uitgaan dat menens is met ThomCam.

Model steelt Grimaldi-hart

© Thomas Martini / Tumblr © Thomas Martini / Tumblr

Frans-Zweedse Thomas werkt sinds zijn zestiende als model, liep vorig jaar in S/S collecties tijdens Paris Fashion Week en was te zien in campagnes van Aquascutum, Uniqlo en Calvin Klein. Hij pendelt vooral tussen Londen, Parijs en Milaan, Camille zou hem hebben leren kennen via een wederzijdse vriend. En oefent al stiekem op een nieuwe handtekening als Martini-Grimaldi. Hoe Monte Carlo wil je het hebben?

Thomas houdt van koken en van Camille

© Camille Gottlieb / Instagram © Camille Gottlieb / Instagram

Camille is, in tegenstelling tot haar halfzus Pauline, niet bijster geïnteresseerd in mode. Ze toont dan ook meer belangstelling voor Thomas zelf dan voor wat hij doet en draagt. Thomas lijkt op zijn beurt benijdenswaardig weinig te hoeven doen om die klapwiekende wimpers van hem in stand te hoeven houden: hij houdt van koken, zijn hond en van haar, en is nog niet op diepzinnige interviews betrapt.

Zal de knapperd bij de Grand Prix zijn?

© Camille Gottlieb / Instagram © Camille Gottlieb / Instagram

Of hij zich bij de familie Grimaldi zal voegen is voorlopig nog giswerk. Al is jong trouwen (en scheiden…) wel een traditie bij de Grimaldi-dames. Thomas’ eventuele aanwezigheid bij de Grand Prix Monaco City Race op 29 mei zal veelzeggend zijn over hoe serieus het is tussen de tortels. Dat is vaak het officieuze moment dat een Grimaldi een nieuwe liefde showt. Duidelijk is wel dat prinses Stéphanie na de vriendin van oudste zoon Louis ook Thomas al thuis heeft ontvangen om eens kennis te maken.

Camille: liever selfies dan studeren…

© Camille Gottlieb / Instagram © Camille Gottlieb / Instagram

Maar alle dolverliefdheid ten spijt, van Camille wordt toch echt meer verwacht dan als een fashion groupie achter haar vriend aan te reizen. Zowel haar vader Jean Raymond Gottlieb, als haar moeder Stéphanie en haar oom, prins Albert van Monaco, adviseren haar te gaan studeren, iets waar ze zelf tot nu toe niet bepaald warm voor loopt. Zij is toch meer van de tattoos, de selfies en de feestjes. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Laatste nieuws

Zie ook