Zó maak je de perfecte ‘niet gestylde knot’

Cate Blanchett wordt regelmatig gespot met de 'niet gestylde knot'. Wij geven je tips and tricks voor deze look, zodat j...

Lees ook

Cate Blanchett wordt regelmatig gespot met de ‘niet gestylde knot’. Wij geven je tips and tricks voor deze look, zodat je Cate’s knot kunt namaken.

Cate Blanchett Golden Globe Awards © Getty Images

  • Was je haar met een volumeshampoo om het meer body te geven. De Volume & Vitaliteit shampoo van Collistar maakt je haar optisch dikker.
  • Kam je haar uit en doe er een stevige mousse in, bijvoorbeeld de Couture Styling Mousse Bouffante van Kérastase. Föhn het droog met behulp van een grote, ronde borstel voor extra volume.
  • Maak vervolgens een zijscheiding met een puntkam en gebruik een krultang om in de punten van het haar wat grove krullen te zetten. Door die krullen is je knotje wat makkelijker te stylen.
  • Bind je haar bij elkaar net boven je nek, of zo laag als het lukt met de lengte van je haar, en zet het vast met een elastiekje. Draai vervolgens een knotje en werk het elastiekje weg door er een plukje omheen te draaien.
  • Trek aan de voorkant voorzichtig wat plukjes los en laat die nonchalant langs je gezicht hangen.
  • Hoewel het er niet té gestyled uit moet zien, moet je coupe wel blijven zitten. Wees dus niet te zuinig met haarspray en gebruik er een die het haar niet te hard maakt, zoals de Volume Perfect Finishing Spray van Alterna. Et voilà: een coupe à la Blanchett!

Lees ook:

 

Laatste nieuws

Zie ook