Charlotte Tilbury make-up nu ook in Nederland te koop!

Goed nieuws voor make-up liefhebbers! Het cosmeticamerk Charlotte Tilbury is eindelijk te koop in Nederland exclusief bi...

Lees ook

Goed nieuws voor make-up liefhebbers! Het cosmeticamerk Charlotte Tilbury is eindelijk te koop in Nederland exclusief bij de Bijenkorf.

Voor nu is het merk alleen nog maar online verkrijgbaar, maar daar komt snel verandering in. Het merk krijgt namelijk een plekje in de nieuwe Beauty-afdeling van de Bijenkorf in Amsterdam vanaf 31 maart. Fun fact: Charlotte is zelf 7 april aanwezig in Amsterdam voor de officiële opening.

#WANT

Kan je niet wachten om Charlotte’s producten te kopen? Haar beroemde Magic Cream, Golden Goddess Skin Clay Mask, Wonderglow en Bar of Gold zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en de complete collectie via debijenkorf.nl. Later in maart is de volledige collectie ook online beschikbaar via CharlotteTilbury.com.

Charlotte Tilbury: “Ik wil al mijn rode loper huidverzorging en make-up geheimen met de Nederlandse vrouwen delen, en ze daarmee zelfverzekerder maken. Ik zeg altijd: Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld te veroveren.”

Dit zijn onze favorieten:

1. Filmstar Bronze & Glow

Dit mooie duo van een bronzer en highlighter is ideaal om je gezicht mee te contouren. Veel celebs zijn al fan van dit mooie product, bijvoorbeeld Gigi Hadid. Lees hier meer over Gigi’s make-up favorieten.

Charlotte Tilbury make-up nu ook in Nederland te koop!

2. Luxury eyeschadow palette

Een viertal mooie oogschaduws die verkrijgbaar zijn in meerdere kleurthema’s. Onze favoriet is de bruine variant voor een zachte smokey eye.

Charlotte Tilbury make-up nu ook in Nederland te koop!

3. K.I.S.S.I.N.G. Lipstick

Dé perfecte rode lipstick voor een feestje. Een musthave voor iedereen!

Charlotte Tilbury make-up nu ook in Nederland te koop!

Lees ook:

 

Laatste nieuws

Zie ook