Modeontwerper Tommy Hilfiger opent zijn eerste hotel

Modeontwerper Tommy Hilfiger start een carrière als hotelondernemer! De modeontwerper kocht in 2014 het Raleigh Hotel in...

Lees ook

Modeontwerper Tommy Hilfiger start een carrière als hotelondernemer! De modeontwerper kocht in 2014 het Raleigh Hotel in Miami voor €63,8 miljoen en begint dit jaar met de verbouwing van het Raleigh Hotel tot een luxe hotel dat alleen voor leden beschikbaar is.

Op dit moment heeft het Raleigh Hotel 109 kamers. Tommy wil daar 88 kamers van maken, zodat er nog ruimte genoeg is voor o.a. een luxe spa en een health centre. Het hotel is een persoonlijke onderneming van Mr Hilfiger, dat wil zeggen dat het hotel niet perse de kleuren van het modemerk hoeft te te krijgen.

De verbouwing zal naar schatting ongeveer 18 maanden duren.

Tommy zegt: “Als je kijkt naar New York, Londen en L.A. dan zijn dat allemaal goede steden voor ons. Als we daar goede locaties vinden, zullen we ons uitbreiden.” Wij weten zeker dat het hotel er fantastisch uit komt te zien! Plus Tommy heeft zelf de nodige ervaring met hotels. Bekijk zijn optrekje maar eens (wat overigens nu te koop staat).

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook