Dit zijn de favoriete beauty producten van Gigi Hadid

Topmodel Gigi Hadid vertelt wat haar favoriete beauty producten zijn in een interview met Into The Gloss. Wat gebruikt G...

Topmodel Gigi Hadid vertelt wat haar favoriete beauty producten zijn in een interview met Into The Gloss. Wat gebruikt Gigi allemaal op gebied van make-up en haarverzorging?

Haarverzorging

Gigi’s belangrijkste tip: was je haren niet te vaak! Qua shampoo gebruikt het model het liefst die van John Frieda en dan de variant voor blonde haren. Ze zegt: “Ik weet niet zeker of de shampoo mijn haren ook écht blonder maakt, maar het maakt mijn haren wel heel zacht.” Om meer volume in haar haar te creëren gebruikt ze de Wella Ocean Beach Texture Spray.

Het topmodel zegt dat ze maar twee keer per jaar naar de kapper gaat om haar haren te blonderen. Gigi: “Ik ben vaak op het strand van Californië te vinden. Mijn haren worden altijd al blonder door de zee en zon. Zo behoud ik mijn blonde coupe.”

Make-up favorieten

Gigi: “Mijn favoriete foundation is de Koh Gen Aqua Foundation. Mijn moeder gebruikte deze vroeger altijd al en daarom ben ik hem ook gaan gebruiken. Het is een fijne foundation die je huid laat stralen.” Om haar foundation aan te brengen gebruikt ze een foundation kwast van Tarte.

Als ze last heeft van onzuiverheden gebruikt ze de Maybelline Superstay Concealer om deze te verbergen. Om kleur aan te brengen op de wangen gebruikt ze een blush van Jouer in de kleur Blossom.

Dan naar de wimpers: hiervoor gebruikt Gigi een wimperkruller van Covergirl en haar favoriete masacara is de Diorshow Iconic Overcurl Spectacular Volume & Curl Mascara.

Gigi: “Als ik naar een feestje ga pak ik de Charlotte Tilbury FilmStar Bronze & Glow Palette erbij.” Verder zet ze haar wenkbrauwen aan met een wenkbrauwsetje van MAC Cosmetics en soms gebruikt ze de Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner. Daarover zegt ze: “Deze eyeliner is zo fijn omdat het puntje van het product heel scherp is, hierdoor kun je heel gemakkelijk een lijntje zetten.” Als alle make-up erop zit zet Gigi het vast met een fixing spray.

Shop hieronder soortgelijke producten als de favoriete producten van Gigi Hadid:

Lees ook:

Laatste nieuws