Must see: deze versie van Justin Biebers Love Yourself

In het nummer 'Love Yourself' van Justin Bieber, geschreven door Ed Sheeran, krijgt vooral het meisje de schuld van de b...

Lees ook

In het nummer ‘Love Yourself’ van Justin Bieber, geschreven door Ed Sheeran, krijgt vooral het meisje de schuld van de break-up. Maar wat als de schuld bij de jongen lag? 

Justin zingt over een meisje dat hem gebruikte om binnen te komen op feestjes, maar hem niet steunde. Uiteindelijk zegt hij dat hij over haar heen is en alleen maar een nummer over haar schrijft omdat zij hem berichtjes blijft sturen. Maar heb je je ooit afgevraagd wat het meisje in het nummer zou zeggen? Aan elk verhaal zitten natuurlijk twee kanten en nu horen we een ‘andere kant’ dan die van Justin.

Love yourself

YouTube coversterren Yo Preston! en Kelly Kiara maakten een mix van het nummer ‘Love Yourself’ en verwerkten er de reactie van het meisje in (zie video hierboven). In deze versie krijgt de jongen de schuld, omdat hij jaloers was en haar bedroog. Natuurlijk is het nummer ‘Love Yourself’ maar gewoon een nummer en gaat het niet over een specifieke situatie, maar deze versie herinnert je eraan dat een break-up verhaal altijd twee kanten heeft.

Meer covers?

Laatste nieuws

Zie ook