Heidi Montag wil comeback The Hills

Shock en horror: realityster en plastic girl Heidi Montag zegt in een interview met BuzzFeed dat alles in 'The Hills' in...

Lees ook

Shock en horror: realityster en plastic girl Heidi Montag zegt in een interview met BuzzFeed dat alles in ‘The Hills’ in scene was gezet. Nieuws? Not really, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar Heidi vertelt ook dat ze graag alles weer over zou doen als het zou kunnen. 

De realityster zegt dat de meeste castleden in ‘The Hills’ acteurs waren en dat Lauren Conrad het meest betaald kreeg. Niets nieuws. Maar dat Lauren vaak weigerde om samen op de set te staan met Heidi en vaak gewoon wegliep als Heidi op kwam dagen met haar crew… Oké, de grote ruzie was dus wel degelijk echt!

Oneerlijk, maar who cares?

Ook al beschrijft Heidi het hele ‘The Hills’ gebeuren als oneerlijk, daarna zegt ze vrolijk dat ze alles zo opnieuw zou doen als het kon. Ze zegt hierbij wel dat ze bijna niets gezien heeft van de show. Niet echt logisch, maar goed, het komt ook uit de mond van Heidi Montag.

Eerlijk is eerlijk: dit zou toch een droom zijn die uitkomt? Een comeback van ‘The Hills’. Zou jij kijken? Of dan toch liever de nieuwe realityserie van Mariah Carey?

What to watch this weekend?

Laatste nieuws

Zie ook