14 celebrity’s die een lichaamsdeel hebben verzekerd

Dat je jouw Volkswagen voor de deur en je inboedel verzekert is logisch. Dat doen we allemaal. Maar celebrity's gaan alt...

Dat je jouw Volkswagen voor de deur en je inboedel verzekert is logisch. Dat doen we allemaal. Maar celebrity’s gaan altijd nog een stapje verder, ook wat verzekeren betreft.

Jennifer Lopez staat bekend om haar ronde billen en Taylor Swift trekt altijd de aandacht met haar lange benen, en daarom verzekeren ze deze lichaamsdelen maar meteen. En zij zijn zéker niet de enige celebrity’s die lichaamsdelen hebben verzekerd…

Miley Cyrus 
Miley is al vaak in het nieuws gekomen door haar tong. Waarschijnlijk heeft ze het lichaamsdeel daarom laten verzekeren voor $1 miljoen.

Dope a$$ pic by @toddpendu

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Jennifer Lopez Eén van de eerste sterren die een lichaamsdeel heeft verzekerd is J.Lo. De zangeres heeft haar billen verzekerd voor $300 miljoen.

© Getty Images © Getty Images

Julia Roberts Denk je aan Julia, dan denk je aan haar prachtige glimlach. Logisch dus dat ze er een prijskaartje van $30 miljoen aan heeft gehangen.

Make Over: Pernille La Lau als Julia Roberts

Taylor Swift Taylor steelt elke show niet alleen met haar zangkunsten, maar ook met haar lange benen. De zangeres haar stelten daarom voor $39 miljoen verzekerd. Ironisch: vlak na het afsluiten van de verzekering krabde haar kat haar benen open…

Taylor Swift © Getty Images

David Beckham  Niet alleen vrouwen verzekeren lichaamsdelen. David heeft zijn kostbare voetbalbenen verzekerd voor $70 miljoen.

David Beckham meest sexy man David Beckham meest sexy man © Getty Images

Dolly Parton Dolly kent haar sterke punten, daarom heeft ze haar voorgevel laten verzekeren voor $600.000.

Rihanna
RiRi hecht veel waarde aan haar benen. Als er iets mee gebeurt dan kan ze rekenen op $1 miljoen.

amfAR Inspiration Los Angeles 2014 - Dinner

Heidi Klum
Als topmodel moet je lange benen hebben, vandaar dat Heidi hartstikke zuinig is op haar exemplaren. Ze heeft haar benen verzekerd voor $2 miljoen.

heidikluminstagram2

Daniel Craig
James Bond waardeert zijn hele lichaam. Hij heeft zijn hele lijf voor $9,5 miljoen verzekerd toen hij Quantum of Solace aan het filmen was, omdat hij veel van zijn stunts zelf deed. Kijk, dat snappen we dan wel weer.

Daniel Craig stopt als James Bond

Madonna
The Queen of Pop vindt haar voorgevel $2 miljoen waard.

Madonna

Tina Turner
De zangeres staat niet bepaald bekend om haar benen, maar ze heeft ze wel laten verzekeren voor $3,2 miljoen.

America Ferrera
In Ugly Betty droeg ze dan een beugel, maar sinds de serie van de buis is heeft ze haar tandpasta smile voor $10 miljoen verzekerd.

Best dressed: Beyoncé, Miranda of America? © Brunopress

Keith Richards
Als je de gitarist van The Rolling Stones bent dan weet je dat je handen veel waard zijn. Daarom heeft Keith ze laten verzekeren voor $1,6 miljoen.

Kim Kardashian
Behalve Jennifer Lopez, staat ook Kim bekend om haar achterwerk. Ze heeft er een prijskaartje van $21 miljoen aan gehangen.

Kimoji

Dit zijn de best betaalde celebs onder de 30 jaar.

Laatste nieuws