9 Redenen waarom je House Of Cards seizoen 4 moét zien

De agenda zit de hele week propvol met afspraken, maar in het weekend kun je eindelijk tot jezelf komen. En hoe kun je d...

Lees ook

De agenda zit de hele week propvol met afspraken, maar in het weekend kun je eindelijk tot jezelf komen. En hoe kun je dat nu beter doen dan met een comfortabele bank, een goed glas wijn en een verslavende serie? House Of Cards seizoen 4 is net uit en we geven je een aantal redenen waarom je dit weekend moet reserveren voor deze ijzersterke serie! 

1. Dit seizoen begint sterker dan ooit
Na de laatste aflevering van het vorige seizoen bleven we met veel vragen zitten. De hoogste tijd om die vragen beantwoord te krijgen! Hoe gaat het in hemelsnaam verder nu Frank en Claire in de clinch liggen? Wordt Frank herkozen of is het einde verhaal voor hem? Als je wil weten hoe het verder gaat, zul je toch echt de tv aan moeten zetten.

2. Iedereen praat erover
Je kunt de straat niet meer op zonder dat iemand het over House Of Cards heeft. Je kunt maar beter beginnen met kijken voordat iemand een belangrijke spoiler verklapt! En hé, je wil toch ook meepraten bij de koffieautomaat?

3. De echte president kijkt ook
Zelfs de echte president is hooked! Naar verluidt kijkt Barack Obama in zijn vrije uurtjes graag naar House Of Cards. Als de leider van het machtigste land ter wereld het kijkt, dan kunnen wij niet achterblijven toch?

4. Er zijn nieuwe gezichten
Je kunt rekenen op nieuwe personages die de verhaallijn flink opschudden. Neve Campbell is de nieuwe sidekick van Claire Underwood en we maken ook kennis met de moeder van Mrs. Underwood.

5. Claire’s outfits 
House Of Cards is een serie met een een goed script, prachtige scènes en een knap staaltje acteerwerk. Maar stiekem kijken we ook een beetje om geïnspireerd te raken op modegebied. Claire Underwood is dé inspiratiebron voor vrouwelijke, klassieke en stijlvolle outfits. Elke look van Claire is om door een ringetje te halen en daar kunnen wij mooi van afkijken.

6. Vrouwen runnen het seizoen 
Hoewel Frank en Claire altijd een team vormden, was het heel duidelijk dat Frank uiteindelijk het laatste woord had. Maar in dit seizoen is het anders. Claire kiest voor zichzelf en loopt niet meer achter haar man aan. Wij houden wel van een portie girl power!

7. Dit is het beste seizoen tot nu toe
Eerlijk is eerlijk: vorig seizoen stelde een beetje teleur. Maar dat wordt in seizoen 4 helemaal goedgemaakt! Als je de recensies leest dan kom je al gauw tot de conclusie dat seizoen 4 ijzersterk is. Veel tv-experts claimen dat dit het beste seizoen is! Het script is briljant en ook Kevin Spacey en Robin Wright zijn on top of their game. 

8. Je kunt de serie ook met je man kijken
In je eentje binge-watchen is leuk, maar met z’n tweeën is het nóg leuker. Een serie is de perfecte manier om te ontspannen en tijd door te brengen met je man. Op een avondje Sex And The City en Voetbalvrouwen zit ‘ie niet te wachten, maar House Of Cards daarentegen… Wedden dat hij ook meteen verslaafd is?

9. Seizoen 5 is in aantocht
Seizoen 5 is al bevestigd, dus de hype gaat nog wel even verder.

Alle seizoenen van House of Cards zijn te kijken via Netflix.

Heb je Making A Murderer al gezien? Hier vind je 10 redenen waarom je deze serie moet zien.

Laatste nieuws

Zie ook