Schokkend: Leonardo Dicaprio’s broer is op de vlucht voor de politie

Schokkend nieuws voor Leonardo Dicaprio. Leo's broer is op de vlucht voor de politie. En nee, niet voor het stelen van L...

Lees ook

Schokkend nieuws voor Leonardo Dicaprio. Leo’s broer is op de vlucht voor de politie. En nee, niet voor het stelen van Leo’s Oscar.

Dit is misschien wel het meest bizarre en onwerkelijke verhaal wat je deze week zult lezen, maar Leonardo DiCaprio’s broer is blijkbaar op de vlucht voor de politie. Wat een verschil: de een veelgevraagd acteur, de ander ‘most wanted’. Waar bij Leo alles in goud verandert en hij eindelijk de Oscar voor ‘beste acteur’ heeft mogen ontvangen, gaat het met zijn stiefbroer stukken minder goed.

Als we de geruchten mogen geloven, dan is Adam Farrar, zelf ook acteur, op de vlucht voor de politie. Hij is namelijk niet komen opdagen bij de rechtbank voor zijn verhoor. Adam zou opgepakt zijn voor een klein vergrijp. Hij zou samen met zijn vriendin, Charity Moore, goederen t.w.v. €900 gestolen hebben.

De stiefbroer van Leonardo had waarschijnlijk geen zin om voor te komen. Een bron binnen de familie zegt: “Adam rent steeds weg van elke vorm van verantwoordelijkheid. Hij gaat echt nog een keer goed de bak in.” En dit komt niet zomaar uit de lucht vallen. Adam zou namelijk een drugsrijk verleden hebben. “Hij belooft elke keer af te kicken, maar dan komt er weer wat tussen.”

Leonardo DiCaprio's broer op de vlucht voor politie © Collin County Sheriffs Office via Getty Images

En ook Leo heeft het opgegeven zijn broertje te helpen. Hij is er klaar mee dat Adam steeds maar om meer geld vraagt. Leo en Adam leerden elkaar op jonge leeftijd kennen, toen Leonardo’s vader, George, introk bij de moeder van Adam.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook