Hoe gaat het nu met de bandleden van K-otic?

K-otic maakt een k-omeback! Gisteren werd bekend dat de groep van het programma Starmaker - wie kent het nog? - een reün...

K-otic maakt een k-omeback! Gisteren werd bekend dat de groep van het programma Starmaker – wie kent het nog? – een reünieconcert gaat geven in Paradiso.

Uit volle borst meezingen met ‘Damn (I think I love you)’ en ‘I Really Don’t Think So’! De hoogste tijd om eens te kijken hoe het Rachel, Bouchra, Anna, Sita, Bart, Stefan en Martijn is vergaan!

“Wtf!!!!!! We gaan er over heen!!!!!!!!!! Wat een feest we gaan jullie zoooooooon te gekke show geven!!!! Thank you thank you!!!!!!!”, schrijft Rachel Kramer op Facebook. De leden van K-otic zijn een crowdfundingactie gestart om de reünie te kunnen realiseren. Ze hadden €25.000 nodig voor het concert en dat hebben ze voor elkaar gekregen. Het is officieel: op 10 december zal K-otic een concert geven in het Amsterdamse Paradiso. Maar voor het zover is, blikken we eerst terug. Wat hebben de bandleden in de tussentijd uitgespookt?

Rachel Kramer
Na Starmaker had Rachel blijkbaar nog geen genoeg van talentenshows, ze deed na de band mee aan X-Factor en werd tweede. Rachel is nog steeds volop aan het zingen en treedt regelmatig op in kleine tentjes. Misschien dat ze het nog een keer kan proberen met een solo-carrière?

Bouchra Tjon Pong Fong
Bouchra probeerde het na K-otic te maken als actrice en had rolletjes in onder andere Costa! Maar ze was het zingen ook zeker nog niet zat, Bouchra vormde een tijdje een meidengroep, The Polly Pumps, met Dewi en Meike die beide bekend zijn van Idols.

Anna Speller
Het grote publiek is Anna nog niet vergeten, ze verschijnt namelijk nog regelmatig op tv. Anna heeft meegedaan aan Expeditie Robinson en was te zien in Feuten. De acteeropleiding die ze heeft gevolgd heeft dus zeker geholpen!

Sita Vermeulen
De grootste ster van K-otic is toch echt Sita. De zangeres scoorde nog een aantal solohits, waaronder ‘Happy’ en ‘Lopen op het Water’, en had ook een succesvolle carrière als presentatrice van een aantal kinderprogramma’s. Ook won ze Sterren Dansen Op Het IJs! Op dit moment staat ze op de planken in Rapunzel De Musical.

Bart Voncken
Op zijn website staat dat Bart ‘een songwriter, producer en muzikaal ondernemer pur sang’ is. Hij is afgestudeerd aan de Rockacademie en werkte als A&R manager voor SONY music. Nu probeert hij het te maken als soloartiest.

Stefan de Roon
Stefan is nog steeds bezig met zingen en treedt nog weleens op als Therone. Maar zijn grootste trots zijn zijn twee kinderen.

Martijn Terporten
Martijn is van de bandjes. Voor K-otic zat hij in de band Taxe en ging daar weer mee verder toen het doek van K-otic viel. Na een tijdje stapte Martijn ook uit Taxe en ging hij verder in een nieuwe band: 7 Days Wonder.

Toen:

 

Nu:

   


Bekijk hier de beelden van de Friends reünie.

Laatste nieuws