Ex Rafael van der Vaart beweert: “Sabia was niet zwanger.”

Ai, ai, ai. De 'Story' continues. Rafael van der Vaart's ex Christie Bokma doet een boekje open over de voetballer in de...

Lees ook

Ai, ai, ai. De ‘Story’ continues. Rafael van der Vaart’s ex Christie Bokma doet een boekje open over de voetballer in de nieuwe Story. Zo zou Rafael seks gehad hebben met Sabia, terwijl Sylvie gewoon beneden op de bank zat. Het moet niet gekker worden.

Rafael is de man die Sylvie bedroog. In hun woning. Met Sabia. Terwijl Sylvie gewoon thuis was. Dat beweert Rafaels ex Christie Bokma. Rafael zou zijn hart bij haar destijds uitgestort hebben…

Christie was maandenlang een setje met Rafael, maar moest via de media vernemen dat de voetballer een romance zou hebben met handbalster Estavana Polman (lees dat hier). En daar komt nog bij dat Sabia aan de media liet weten de nieuwe liefdes van Raf niet serieus te nemen. Druppels die de emmer bij Christie deden overlopen. Ze doet haar verhaal aan Story.

“Ze mag blij zijn dat Rafael haar nog altijd in de villa laat wonen en een nanny voor haar betaalt.” Aldus de sneer naar Sabia. En Rafael vindt ze eigenlijk geen verkeerde vent: “Ondanks dat hij mij heeft bedrogen, is Rafael geen verkeerde vent.” Maar dat weerhoudt het model er niet van om toch een boekje open te doen over de voetballer en zijn romances. Het zou namelijk niet kloppen dat Sabia en Rafael pas wat kregen nadat de breuk met Sylvie definitief was: “Rafael vertelde mij dat hij zelfs seks met Sabia had in de badkamer van de echtelijke woning, terwijl Sylvie thuis was!”

Of dat erg was? Dat viel wel mee. Volgens Christie heeft Sylvie de twee zelf aan elkaar voorgesteld. En Sylvie zou op haar beurt ook vreemd gaan. “Toen het serieus werd tussen Rafael en Sabia, heeft zij hem alles over dat ‘koppelen’ opgebiecht.”

Rafael stond perplex. Maar zette zich er snel overheen. Hij vond in Sabia iemand met wie hij het goed kon vinden en ? belangrijk ? met wie hij goed kon praten.

Vanavond in late Shownieuws uitzending meer details uit het interview met Christie Bokma. 22:50 uur op SBS9!

De ‘wel of niet’ zwangerschap?

“De naam, datum en het aantal weken waren van de echo geknipt. En de baby op de echo was ook wel erg groot voor het aantal maanden dat Sabia beweerde zwanger te zijn. ‘Het is de echo van Solana’, riep Rafael verbijsterd uit. ‘Ik weet het zéker’.”

Volgens Christie was de zwangerschap van Sabia een grote leugen. En toen half december bekend gemaakt werd dat de baby stil geboren was, bekende Rafael aan Christie een dubbel gevoel te hebben. Aan de ene kant opluchting, maar aan de andere kant kwam het verlies van Solana weer boven. Rafael: “Als ze écht een kind zou hebben verloren, dan zou ik toch iets gehoord moeten hebben over de begrafenis. We hebben Solana ook begraven.”

Wat. Een. Soap.

“Als ze écht een kind zou hebben verloren, dan zou ik toch iets gehoord moeten hebben over de begrafenis. We hebben Solana ook begraven.” © Story

Het complete verhaal van Christie lees je morgen in Story, bestel Story hier of lees direct digitaal.

Laatste nieuws

Zie ook