Get the beauty look: Kerry Washington

Met fuchsia roze lippen, glowy skin en subtiel opgemaakte ogen steelt actrice Kerry Washington de show op de rode loper...

Lees ook

Met fuchsia roze lippen, glowy skin en subtiel opgemaakte ogen steelt actrice Kerry Washington de show op de rode loper in L.A. De perfecte look voor een avondje uit. Get her beauty look met deze tips.

  • Geef je huid een mooie basis met de primer – die een glinstertje heeft – van Yves Saint Laurent (€47,95 via Douglas). Vervolgens breng je je foundation gelijkmatig aan met een kwast. Je zult zien dat de glans van de Touche Éclat Blur Primer door je foundation heen zichtbaar blijft (Bobbi Brown, €55,- via Douglas).
  • Op de ogen ga je voor glinsterend diepblauw. Gebruik hiervoor een oogschaduw met een fijne crèmestructuur, waardoor je met een penseel gemakkelijk een lijn kunt zetten. Breng een flinke laag mascara aan.

Tip: breng een beetje highlighter aan onder je wenkbrauwen, zo worden deze optisch gelift.

  • De wenkbrauwen van Kerry zijn mooi gedefinieerd. Borstel ze eerst in model en zet daarna aan met potlood.
  • Gebruik een palet van bijvoorbeeld Shiseido (€38,95 via Douglas) met meerdere tinten blush om diepte in je gezicht te creëren. De donkerste tint breng je aan onder de jukbeenderen, de lichtste tint op de jukbeenderen en op de appeltjes van je wangen een glans.
  • Ook voor Kerry’s lippen is gebruikgemaakt van licht en donker om het idee van diepte te geven (contouring). Zet het randje van de bovenste lip aan met een liner en breng vervolgens je lipstick of lipgloss aan. Gebruik bijvoorbeeld een lip pencil met een kwast aan de andere kant, zodat je donker en licht kunt blenden (bijvoorbeeld deze).

Laatste nieuws

Zie ook