Party time: Taylor en Calvin zijn een jaar samen

Eind vorig jaar gingen er nog geruchten dat het koppel uit elkaar was, maar zangeres Taylor Swift (26) en dj Calvin Harr...

Lees ook

Eind vorig jaar gingen er nog geruchten dat het koppel uit elkaar was, maar zangeres Taylor Swift (26) en dj Calvin Harris (32) lijken gelukkiger dan ooit. Ze waren gisteren een jaar samen en dat werd uitgebreid gevierd én gedeeld op social media.

Chocoladetaart met hartjes

Het zijn dan wel twee wereldsterren, het feestje was laagdrempelig. Calvin en Taylor bakten zelf een chocoladetaart met hartjes erop. Ze deelden er een foto van op Snapchat met de woorden ‘1 year… that was easy’. De zangeres kreeg ook een romantisch cadeau van haar lover en deelde er een foto van op Instagram:

3.6.15 One year down! ??

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

That was easy?

Echt easy zal het toch niet gegaan zijn, aangezien Taylor erg druk was met haar ‘1989 World Tour’. Gelukkig voor Calvin is deze inmiddels klaar en heeft de zangeres weer meer tijd voor hem. Tijd of geen tijd, de twee steunen elkaar door dik en dun. Toen Taylor twee weken geleden de Grammy won voor Best Album deelde de dj trotst een foto op Instagram met de woorden: 

Congratulations to my beautiful girlfriend.

 

Geen samenwerking

Voor de fans die zitten te wachten op een samenwerking tussen de twee: dream on. De platenmaatschappij van Calvin raadde de dj aan om samen met zijn vriendin een nummer te maken, maar de dj bedankte vriendelijk. Hij wil zijn relatie niet op het spel zetten en privé en werk gescheiden houden. Zo vertelde een bron aan ‘The Sun’:

Calvin has seen how sour things can turn when working with someone he’s dating. He is very serious about Taylor and doesn’t want to rock the boat. He’s smitten.

Calvin had eerder een relatie met zangeres Rita Ora (25). Met haar nam hij wel een nummer op: ‘I Will Never Let You Down’. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

Rita Ora en Calvin Harris Rita Ora en Calvin Harris © Hollandse Hoogte

Lees ook: zo vierde Taylor haar Grammy-overwinning

En bestie Ed Sheeran krijgt een super lief compliment! Aaaw.

Laatste nieuws

Zie ook