Get the look: de outfit van kroonprinses Mary van Denemarken

Kroonprinses Mary van Denemarken zag er van jas tot pump perfect gestyled uit in Qatar. Wil je er net zo chic uitzien al...

Kroonprinses Mary van Denemarken zag er van jas tot pump perfect gestyled uit in Qatar. Wil je er net zo chic uitzien als zij? Shop de look dan hieronder.

Dat kroonprinses Mary een flinke getransformeerd is, moge duidelijk zijn. Ooit was ze een simpel burgermeisje, maar inmiddels is ze een waardige kroonprinses. Voordat Mary kroonprins Frederik leerde kennen had ze namelijk een heel normaal leven. Niets mis mee, maar nu, een paar kilo lichter en met een nieuwe garderobe, herken je haar bijna niet meer terug. Mary straalt chic uit!

In haar all black outfit en witte jas weet Mary iedereen positief te verrassen tijdens haar bezoek aan Qatar. Wat ziet ze er prachtig uit. Gelukkig is het helemaal niet lastig om de look van Mary te kopiëren. Neem een pantalon met uitlopende pijpen, een klassieke zwarte blouse en combineer het geheel met sexy pumps en een witte tweedjas. Om je outfit af te maken hoef je alleen je haren mooi te föhnen en een paar pareloorbellen in je oren te hangen voor dat royal effect. Et voilà, een kroonprinses Mary-look in een handomdraai! Om het je allemaal iets makkelijker te maken kun je Mary’s items hieronder direct shoppen.

Get the look van kroonprinses Mary:

kroonprinses Mary © BSR Agency

Laatste nieuws