Bridget bezoekt Nederlanders die het gemaakt hebben in Hollywood

Dat willen we zien! In het nieuwe Net5-programma 'Bridget in Hollywood' bezoekt Bridget Maasland succesvolle Nederlander...

Lees ook

Dat willen we zien! In het nieuwe Net5-programma ‘Bridget in Hollywood’ bezoekt Bridget Maasland succesvolle Nederlanders die het gemaakt hebben in Hollywood.

In de city of angels is niets onmogelijk. De een leeft als een prinses aan het Arabische hof, de ander heeft miljoenen volgers op social media… Dan is er een 83-jarige vitale man die gewoon nog tien vriendinnen onderhoudt, iemand die Elton John op speed dial heeft staan en een lid van een legendarische Hollywood-familie. Al deze mensen hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal in ons kleine kikkerlandje geboren.

Bridget in Hollywood © Net5

Wie bezoekt Bridget in Hollywood?

Bridget bezoekt onder andere Hollywood-socialite Conchita Leeflang die de beste vriendin van Elton John is, de jonge en knappe Twan Kuyper die miljoenen volgers heeft op Vine (populaire videodienst van Twitter), pornoster Bobbi Eden, mediamagnaat en tienvoudig Emmy-winnaar Bertram van Munster, prinses Inge uit het tv-programma ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’ en choreograaf Louis van Amstel van de Amerikaanse editie van ‘Dancing With The Stars’.

‘Bridget in Hollywood’ is vanaf volgende week donderdag 31 maart om 21.30 uur te zien bij Net5.

Lees ook: dit is de nieuwe liefde van Bridget Maasland. Of bekijk de carpool karaoke met Elton John!

Laatste nieuws

Zie ook