Anouk over The Voice: “Eén bak ellende!”

Met een baby in de buik zou het tweede seizoen van 'The Voice' nog best een uitdaging kunnen worden voor Anouk: de Haags...

Lees ook

Met een baby in de buik zou het tweede seizoen van ‘The Voice’ nog best een uitdaging kunnen worden voor Anouk: de Haagse zou zo maar kunnen bevallen rond de tijd van de uitzendingen. Zelf blijft ze er laconiek onder. Het is gewoon “een dingetje”. Maar over de rest van het programma is de zangeres minder rustig, zo vertelt ze aan Metro.

“Dat het zo erg was, had ik niet zien aankomen.” Anouk had er geen rekening mee gehouden dat de haters zo los zouden kunnen gaan. Ze vervolgt: “Dat ik dacht: is het nou echt zo heel erg wat ik zeg? Ik werd dusdanig afgemaakt dat ik ging denken dat ik hier niet geschikt voor ben. De meeste mensen willen blijkbaar luchtige holadiejee-tv, want horen hoe het zit, vinden ze maar vervelend.”

Tja, Anouk is duidelijk. En daar moet je van houden. Maar goed, de zangeres lag niet alleen in de clinch met de kijkers. Ook de makers van het programma moesten haar met rust laten: “In het begin was er ook gedoe met de makers van het programma. Om de seconde kwam er iemand naar me toe die zei: doe even dit, doe even dat, je moet zo staan, doe even je hand zo boven de knop.” En daar was de zangeres echt klaar mee. “Tot het moment dat ik zei: weet je wat? Neem al het geld terug en zoek een ander.” Vanaf dat moment stond er niemand meer bij haar stoel zodat Anouk haar ding kon doen. Maar toch, ze vond het maar niks.

Ik heb geen enkele keer gedacht: hier voel ik me thuis.

Nieuw seizoen, nieuwe kansen?

Anouk weet inmiddels wat ze kan verwachten. Maar ook komend seizoen zal ze waarschijnlijk niet kunnen voorkomen af en toe als zuurpruim neergezet te worden. “Ze nemen heel veel op en zenden een klein beetje uit. Soms waren er shows waarin ik enorm had gelachen, maar dan zag je dat niet. Ze maakten een ouwe zuurpruim van me.”

En hoe zat het nu met Marco?

“Dat was één bak ellende natuurlijk, haha. Die arme man! Hij zal wel gebaald hebben dat-ie er niet een seizoen eerder is uitgegaan. Er was eerst helemaal niks aan de hand tussen ons en inééns was er iets. Er werd iets gecreëerd en de media gingen er mee aan de haal. Dat werd zo’n raar gebeuren. Ik word daar een beetje recalcitrant van.”

Wil je zien: deze fantastische Marco vs Anouk parodie van Vara’s Cojones:

Meer Anouk:

Nu trending:

Laatste nieuws

Zie ook