Leonardo DiCaprio vergeet bijna zijn Oscar mee naar huis te nemen

Het zal je maar gebeuren. Heb je eindelijk die Oscar in de pocket, vergeet je hem in de kroeg. Tja, een overwinning moet...

Lees ook

Het zal je maar gebeuren. Heb je eindelijk die Oscar in de pocket, vergeet je hem in de kroeg. Tja, een overwinning moet natuurlijk wel gevierd worden. Gelukkig voor Leonardo DiCaprio kreeg hij zijn Oscar wel op tijd terug!

Oscarwinnaar Leonardo DiCaprio kreeg na lang wachten eindelijk een Oscar voor beste acteur voor zijn rol in ‘The Revenant’. Maar de 41-jarige ster was niet erg zuinig op het beeldje. Na afloop van de award show werd er flink gefeest en Leonardo DiCaprio gaf dan ook op verschillende afterparty’s acte de présence. En op elk feestjes vloeide de alcohol rijkelijk, zo rijkelijk dat toen Leo in een taxi stapte, hij helemaal vergeten was dat hij zijn Oscar ook mee had. Tja na al die jaren zonder… Je bent het gewoon niet gewend.

En natuurlijk is dit moment vastgelegd door de aanwezige paparazzi. Op de video zie je Leonardo DiCaprio met zijn elektronische sigaret naar buiten lopen en in de auto stappen. Één van de beveiligers geeft Leo een flesje bubbels, voor in de auto. Daardoor reden ze natuurlijk niet direct weg, en kon er nog een bodyguard op tijd de vergeten Oscar retourneren… Gelukkig maar!

Ook leuk:

Laatste nieuws

Zie ook