Deze celebrity’s zijn dikke vrienden met modeontwerpers

Dat celebrity's flink wat vrienden om zich heen hebben, bewijst Taylor Swift. En dat celebs zich graag in goede kringen...

Lees ook

Dat celebrity’s flink wat vrienden om zich heen hebben, bewijst Taylor Swift. En dat celebs zich graag in goede kringen begeven, is ook geen geheim. Zo zijn de volgende celebrity’s bevriend met grote modeontwerpers.

Kim Kardashian en Riccardo Tisci

Eigenlijk is het Kanye die goed bevriend is met Givenchy-ontwerper Riccardo Tisci, maar ook Kim heeft inmiddels een goede band met hem. Hij ontwierp haar veel besproken bloemetjeslook voor het MET gala, weet je nog?

Anne Hathaway en Valentino

Anne Hathaway en Valentino gaan way back. De twee zijn zo goed bevriend dat Anne Valentino vroeg om haar trouwjurk te ontwerpen. Anne is als een dochter voor hem, dus hij zei ja. Toch was er even gedoe toen Anne in 2013 een Prada-jurk naar de Oscars droeg. Gelukkig lijkt het nog steeds goed te gaan tussen hen.

Eva Longoria en Victoria Beckham

Het is niet erg om een BFF van Victoria Beckham te zijn. Niet alleen is Vic volgens Eva Longoria mega grappig, ze mag ook weleens kleren lenen van haar. Kijk, daar zijn echte vriendinnen voor. Als je met iemand je garderobe kon ruilen, dan zou dat Victoria Beckham zijn, toch?

Kate Moss en John Galliano

Kate Moss en John Galliano zijn twee celebrity’s die beiden heel negatief in het nieuws zijn gekomen, maar dat staat hun vriendschap niet in de weg. Sterker nog, Kate Moss vroeg John juist in zijn slechte periode om haar trouwjurk te ontwerpen. Dat deed hij met liefde.

Gwyneth Paltrow en Stella McCartney

Gwyneth Paltrow weet dat het niet verkeerd is om een modeontwerper als beste vriendin te hebben. Ze is gek op de designs van Stella. Gwyneth heeft zelfs een bijnaam voor haar BFF: Stelly.

Julianne Moore en Tom Ford

Tot slot mogen Julianne Moore en Tom Ford niet ontbreken. Ze draagt niet alleen veel jurken van hem, maar heeft ook een vriendschap met de ontwerper opgebouwd. Uiteraard plaatst Tom Ford op zijn beurt maar weer al te graag foto’s van Julianne in zijn creaties.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook