7 BN’ers die in 2016 een baby verwachten

Het lijkt nu al een vruchtbaar jaar te worden! Veel BN'ers zijn zwanger en verwachten in 2016 hun (eerste) baby. Wij zet...

Het lijkt nu al een vruchtbaar jaar te worden! Veel BN’ers zijn zwanger en verwachten in 2016 hun (eerste) baby. Wij zetten de BN’ers op een rij.

De beschuit met muisjes gaan dit jaar als warme broodjes over de toonbank, want verschillende BN’ers hebben aangekondigd een baby te verwachten in 2016. Het zijn er inmiddels zoveel geworden dat het tijd is om al die BN’ers eens onder elkaar te zetten. Wie is er dit jaar uitgerekend en kan pakken met blauwe of roze muisjes inslaan?

Liza Sips

Liza Sips heeft nog maar heel even te gaan! Ze is op dit moment hoogzwanger van haar eerste kindje met haar vriend Ralph Manheim. Herinner je je nog dat ze een beginnende babybuik had?!

 

Kim Kötter

Ook Kim Kötter en Jaap Reesema worden in 2016 voor het eerst ouders. Naar eigen zeggen gaat het tot nu toe hartstikke goed met de baby en groeit hij enorm. Hij ja, want ze krijgen een zoon!

Cheyen van Slee

Ook babynieuws in huize Yes-R: Cheyen is zwanger van hun tweede kindje samen. De twee zijn dolgelukkig dat Cheyen zwanger is en als het goed is krijgt hun zoon Yessin er volgende maand een zusje bij.

Een foto die door yesr is geplaatst op

Melisa Theba

In december werd bekend dat Jody Bernal vader wordt en inmiddels heeft hij samen met zijn vriendin Melisa het geslacht bekendgemaakt. Met #itsagirl maakte hij op Instagram duidelijk dat de twee een meisje krijgen. Ahhhh!

Tessel van der Lugt

Tessel van der Lugt, de vriendin van dj Sander Lantinga, is net als Cheyen zwanger van haar tweede kind. Ze is in april uitgerekend, maar of haar zoontje Klaas een broertje of zusje krijgt weten de media nog niet.

Tessel van der Lugt © HOLLANDSE HOOGTE/EDWIN JANSSEN

Aukje van Ginneken

Ook Aukje van Ginneken is helemaal in de wolken! In juni verwacht ze te bevallen van haar derde kind. Samen met Sander Jansen heeft ze al een jongen (Fedde) en een meisje (Josje).

Jessica Sijpkes

Jessica Sijpkes, vriendin van Oscar Aerts, mag niet in het rijtje ontbreken. Ze krijgt een echte zomerbaby, aangezien ze uitgerekend is in augustus.

Lees ook:

Laatste nieuws