Dit is het geheim achter het figuur van Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence komt er eerlijk voor uit dat ze dol is op patat en hamburgers. Als één celebrity zich verzet tegen dië...

Lees ook

Jennifer Lawrence komt er eerlijk voor uit dat ze dol is op patat en hamburgers. Als één celebrity zich verzet tegen diëten, dan is zij het wel. Maar hoe blijft ze dan toch in shape? Wij hebben het antwoord.

Er zijn verschillende mensen die met de Hollywood-elite mogen werken, waaronder Dr. Joe Horrican en trainer Dalton Wong. Zij waren medeverantwoordelijk voor het fitte lichaam van Jennifer Lawrence tijdens de opnames van ‘The Hunger Games’ en ‘X-Men’. Maar wat is het geheim achter Jennifers strakke lichaam, als ze zo gek is op ongezond eten? Watch and learn.

Jennifer Lawrence doet boekje open © Getty Images

 1. Cardio

Om in shape te komen moet je hart bloed rondpompen. Met andere woorden: cardio! De favoriet van Jen is touwtjespringen, maar rennen, fietsen en aerobic doet ze ook.

2. Krachttraining

Naast cardio is het belangrijk om spieren op te bouwen. Jennifer Lawrence gebruikt tijdens haar training graag haar eigen lichaamsgewicht. Denk aan push-ups, squats en sit-ups en dat 20 minuten lang.

3. Yoga

Op dagen dat Jennifer niet zich in het zweet werkt in de sportschool doet ze aan yoga. Het is haar absolute favoriet om haar lichaam te stretchen en flexibel te houden.

4. Eten

Wil je eten zoals Jennifer? Dan leef je niet alleen op patat. Haar trainer raadt haar namelijk aan om kip, hummus, groenten, avocado, pure chocolade en zuurdesembrood te eten.

5. Champagne

Als je van een glas alcohol op z’n tijd houdt, kun je het beste voor champagne gaan. Volgens de trainer van Jennifer Lawrence is dit één van de beste alcoholische dranken omdat het vet afbreekt, én je niet heel veel champagne in een flute krijgt.

6. Niet te grote porties

Alles draait om portion control. Als Jen wijn bij het eten neemt mag ze eigenlijk geen toetje. Leer de hoeveelheden vet, koolhydraten en proteïnen die je binnen zou moeten krijgen om de ideale porties samen te stellen.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook