Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

Roy Donders is weer vrijgezel

De Gossip Round-Up van deze week trappen we af met slecht nieuws over Roy Donders. Deze week is bekend geworden dat zijn relatie met Marvin Ophof op de klippen is gelopen. De reden? Roy is er na twee jaar achter gekomen dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen.

Sabia toch niet zo blij met nieuwe liefde Rafael

Sabia Engizek leek Rafael het beste te gunnen met zijn nieuwe vriendin Estavana Polman, maar daar lijkt ze een week later op terug te komen. “Ik heb er grote moeite mee om de vrouwen die na mij aan Rafaels zijde verschijnen serieus te nemen. Wij waren zielsverwanten.” Ook noemt ze Estavana een ’tussendoortje’. De tijd zal het leren, Sabia.

Vivian Reijs is bevallen

Na negen maanden zwangerschap was het eindelijk zover voor Vivian Reijs (38): ze is bevallen van James Vesper! Het is het tweede kind voor Vivian, uit haar eerdere relatie met John Ewbank heeft ze dochter Day (11). Lees hier alle details.

Victoria Koblenko heeft een nieuwe liefde

Naast de break-up van Roy Donders is er ook positief nieuws op liefdesgebied. Victoria Koblenko heeft namelijk een nieuwe liefde gevonden! Wie de gelukkige is wil ze alleen helaas (nog) niet zeggen…

Katy Perry en Orlando Bloom hebben het erg gezellig samen

Niet alleen Victoria Koblenko is gelukkig in de liefde, ook Katy Perry en Orlando Bloom hebben het erg gezellig op vakantie. Deze foto’s laten in ieder geval zien dat er meer gaande is tussen de twee dan alleen vriendschap.

Ongewone modellen op de catwalk van H&M Studio

Wie de modeshow voor het najaar en de winter van H&M Studio heeft gezien, weet dat het een ongewone show was. Normaal zie je jonge modellen over de catwalk paraderen, maar bij H&M ging het er even anders aan toe. Daar werd namelijk Pat Cleveland (65), een supermodel uit de jaren 70, de catwalk opgestuurd. En Pat laat zien dat ze niet voor de jonge generatie onderdoet.

David Hasselhoff in Baywatch-film

Leuk nieuws voor David Hasselhoff, want hij mag nog één keer zijn ‘Baywatch’-kunstje vertonen. In de filmversie van de serie maakt de Hoff namelijk zijn comeback, maar welke rol hij gaat spelen is nog niet helemaal duidelijk.

Lees hier de Gossip Round-Up van vorige week.

Laatste nieuws

Zie ook