Paris Fashion Week: de belangrijkste shows van vandaag

Paris Fashion Week is sinds dinsdag in volle gang. En ook vandaag staan er weer heel veel grote namen op de agenda. Welk...

Lees ook

Paris Fashion Week is sinds dinsdag in volle gang. En ook vandaag staan er weer heel veel grote namen op de agenda. Welke designers laten deze vrijdag hun ready to wear-collectie voor het najaar van 2016 zien? Je leest het hier.

Het modeschema zit weer bomvol tijdens Paris Fashion Week. Na New York, Londen en Milaan is het sinds dinsdag de taak van Parijs om Fashion Week goed af te sluiten. Een gevalletje last but not least, want zoals altijd presenteren een paar van de grootste modehuizen hun ready to wear-collectie. Dit zijn de vier belangrijkste designers die vandaag op het programma staan.

Loewe – 09:30 uur

Om half 10 is iedereen die er toe doet in de modewereld present bij de show van Loewe. Het Spaanse merk mag de vierde dag van Paris Fashion Week inluiden.

Loewe A/W15

Issey Miyake – 12:00 uur

Halverwege de dag snelt iedereen naar in het eerste arrondissement: om 12 uur wordt daar de nieuwe collectie van Issey Miyake gepresenteerd.


Issey Miyake S/S16

Christian Dior – 14:30 uur

Paris Fashion Week is niet compleet zonder de show van Christian Dior. De modellen lopen vanaf half 3 de catwalk op in de nieuwste creaties van het modehuis.

Christian Dior SS 16

Isabel Marant – 15:30 uur

Genodigden van zowel Christian Dior als Isabel Marant moeten zich haasten, want een uur na aanvang van de Christian Dior-show is het alweer tijd voor de nieuwe collectie van Isabel Marant.

Isabel Marant SS 16

Kijk live mee

Watch live streaming video from parisfashionweeklive at livestream.com

Lees ook: Opvallende outfits tijdens Paris Fashion Week vorig jaar

Laatste nieuws

Zie ook