Kijktip: House of Cards seizoen 4 begint

Heel goed nieuws voor iedereen die gek is op Frank en Claire Underwood. Mocht het nog niet in je agenda staan... Bereid...

Lees ook

Heel goed nieuws voor iedereen die gek is op Frank en Claire Underwood. Mocht het nog niet in je agenda staan… Bereid je voor op een weekend bingewatchen, want seizoen 4 van ‘House of Cards’ is vanaf vandaag te zien!

Laatst schreven kinderen al een alternatief script voor Kevin Spacey in ‘House of Cards’, maar nu is het echt zo ver: seizoen 4 van de serie ‘House of Cards’ staat op Netflix! Het belooft een spannend seizoen te worden, aangezien de strijd tussen Frank en Claire Underwood nu echt is begonnen. In seizoen 3 liet Frank zien wie de machtigste was (hij dus) en dat leverde vervolgens een ultieme cliffhanger op. De spanning is namelijk om te snijden waarna Claire ineens de woorden “I’m leaving you” uitspreekt. Hoe gaat dat verder in seizoen 4? Is Claire echt van plan om te vertrekken en voor haar eigen carrière te gaan? En dat terwijl zij juist degene was die een united front wilde vormen! Zo. Veel. Vragen. Maar daar krijgen we eindelijk antwoord op.

Het is in ieder geval duidelijk dat het stel ineens niet meer het powerkoppel is van de voorgaande seizoenen van ‘House of Cards’. Spoiler alert: journalist Lucas Goodman en de rijke Raymond Tusk maken hun comeback in de serie. Dat beloven 13 boeiende afleveringen te worden! Maak dit weekend dus maar tijd vrij in je agenda, want ‘House of Cards’ kijken it is. Vanaf vandaag heb je 715 minuten kijkplezier voor je liggen.

PS: Mocht je na zo’n 12 uur klaar zijn met House of Cards… Seizoen 5 komt er pas volgend jaar weer aan.

Lees ook: 6 redenen waarom je Netflix dankbaar bent.

Laatste nieuws

Zie ook