Dit bizarre cadeau kreeg Gwen Stefani van haar vriend

Weet Blake Shelton uit gekkigheid niet meer wat hij Gwen Stefani cadeau moet geven, of heeft hij gewoon een grote passie...

Lees ook

Weet Blake Shelton uit gekkigheid niet meer wat hij Gwen Stefani cadeau moet geven, of heeft hij gewoon een grote passie voor dieren? Hoe dan ook, hij verraste Gwen met een wel heel ongebruikelijk cadeau. Een paard!

Dat celebrities elkaar de grootste cadeaus geven is geen geheim, maar het komt niet iedere dag voor dat iemand ineens een paard op de oprit ziet staan. Of nou ja, in het geval van Gwen Stefani heeft het paard waarschijnlijk op de ranch van Blake op het Amerikaanse platteland gestaan. Blake vindt het zelf helemaal geen ‘groot’ cadeau: “Ja, ze heeft een paard gekregen. Ik heb er voor mezelf ook eentje gekocht. Gwen is dol op paarden en houdt van paardrijden. Ik vind het opvallend dat dit mensen zo shockeert. Noem mij de naam van een meisje op deze planeet dat niet van paarden houdt!”

Toegegeven, Gwen Stefani plaatst zo af en toe een kiekje van paarden op haar Instagram. Maar who knew dat ze een echt paardenmeisje was?!


Lees ook: Gwen Stefani en Blake Shelton officieel samen.

Laatste nieuws

Zie ook