Zoet: nieuwe foto’s van prins George en prinses Charlotte

Wat doet de toekomstige koning van Engeland als hij niet naar de crèche gaat? Hij stept door het park en voert de vogels...

Lees ook

Wat doet de toekomstige koning van Engeland als hij niet naar de crèche gaat? Hij stept door het park en voert de vogels onder supervisie van zijn zusje.

Het ziet er reuze lief uit: prinses Charlotte die vanuit de kinderwagen haar broer vol belangstelling in de gaten houdt, de energieke George met een stoere crashhelm op zijn hoofd en nanny Maria Borallo die een oogje in het zeil houdt. Het Australische ‘Woman’s Day’ heeft verrukkelijk lak aan de Britse mediacode, en dat levert deze ietwat scharrige, maar toch fijne plaatjes op.

George en Charlotte breken Anmer Hall af

© Woman's Day Australia © Woman’s Day Australia

Op de vraag of zijn kinderen het een beetje met elkaar kunnen vinden, zegt prins William (33): “Nog geen gebroken botten, maar het is niet dat ze het niet proberen. Rondrennen, dingen omduwen, springen. Zeg me alsjeblieft dat het makkelijker wordt.”

George is nog altijd een stuiterbal

Prins George in het park 2

William is duidelijk nog een beetje in shock over het verschil in persoonlijkheid tussen zijn kinderen. Met George hadden zijn vrouw Kate (34) en hij nogal een vuurdoop. Het prinsje sliep nauwelijks en was een kribbige huilbaby. In vergelijking daarmee is zijn dochter aanzienlijk prettiger in de omgang. “Charlotte is heel makkelijk en heel lief, maar alle vaders zeggen tegen me: wacht maar tot ze 9, 10, 11 zijn, dan worden ze helemaal gek,” aldus William. “Ik kijk er naar uit, het zal vast het nodige drama geven.”

Straks een weekje zonder hun ouders

Prins George in het park 1

Sinds prins George zijn energie kwijt kan op de peuterschool, lijken zowel William als Kate aanzienlijk viever. De eerstvolgende hobbel die moet worden genomen is hun bezoek aan India. Hoewel George wel meeging op hun wekenlange bezoek aan Australië hebben Kate en William besloten ditmaal de kinderen bij de nanny achter te laten. Die wordt bijgestaan door haar ouders, de Middletons. De hertog en hertogin van Cambridge zijn vanaf 9 april een week weg en het schema is overvol, want ze gaan ook nog even op kraambezoek in buurland Bhutan. Hoewel ze hun kinderen vast enorm zullen missen, lijken ze ook weer niet heel rouwig om even op werkvakantie te kunnen: it’s good to have a nanny.

Zien! Zeldzame foto van Queen Elizabeth als 13-jarig meisje.

Laatste nieuws

Zie ook