Deze celebrity’s werden weer vrijgezel in februari

Februari zou de maand van de liefde moeten zijn met Valentijnsdag. Maar dit jaar was het meer een break-up maand. De med...

Lees ook

Februari zou de maand van de liefde moeten zijn met Valentijnsdag. Maar dit jaar was het meer een break-up maand. De media stonden bol met berichten van sterren die hun relatie hebben beëindigd. Beau Monde heeft de belangrijkste break-ups voor je op een rij gezet. Hopen dat de maand maart een beetje aardiger is voor de sterren!

Khloé Kardashian en James Harden

Khloé en James hebben een heftige tijd achter de rug na het ongeluk van Lamar Odom. De basketballer bleef zijn vriendin steunen, terwijl zij aan het ziekbed van haar ex-man stond. Je zou denken dat de relatie wel sterk genoeg is als het zo’n gebeurtenis overleeft, maar dat blijkt niet zo te zijn. Begin februari kwam het nieuws naar buiten dat het over en uit is tussen Khloé en James. De realityster bracht even later de reden naar buiten: James is volgens Khloé vreemdgegaan. Oh oh… Gelukkig heeft Khloé Lamar nog.

Cheryl Cole en Liam Payne

Dit is een groot vraagteken, want werd pas bekend dat de twee een setje zijn. Liam onthulde via een nieuwe profielfoto op Instagram dat hij smoorverliefd is op Cheryl. Ze vormen een opvallend koppel, want Liam is 22 jaar en Cheryl 32 jaar. Alarmbellen gingen af toen Liam de foto met Cheryl weer verwijderde. Is het alweer uit? Ze zaten in ieder geval vandaag weer bij elkaar in de auto:

Wie is deze mystery man?

Een foto die is geplaatst door Cheryl (@cherylofficial) op

It’s Liam…

Een foto die is geplaatst door Liam Payne (@fakeliampayne) op

Georgina Verbaan en Ralph Nauta

Arme Georgina had de liefde nog maar net gevonden, of ze is alweer vrijgezel. Alle details over deze break-up lees je hier.

Idris Elba en Naiyana Garth

Menig vrouw zal hier niet om treuren, de knappe Idris is weer een vrij man. Hij was bijna drie jaar samen met Naiyana en samen kregen ze in 2014 een zoon, Winston. Helaas voor het jonge gezinnetje is de relatie op de klippen gelopen.

Lea Michele en Matthew Paetz

Lea vond na het overlijden van haar vriend Cory Monteith weer de liefde bij Matthew. Ze leerden elkaar kennen tijdens de opnames van haar videoclip ‘On My Way’. Volgens bronnen is de actrice gedumpt en is ze ontroostbaar omdat ze de breuk niet aan zag komen. Tot overmaat van ramp zou haar ex niet meer op haar berichten reageren. Ouch…

Nina Dobrev en Austin Stowell

Ook Nina is weer vrijgezel na een relatie met Austin. De twee maakten hun debuut als stel tijdens de première van zijn nieuwe film ‘Bridge of Spies’. Na zeven maanden was de koek helaas op. Nina en Austin zouden te drukke agenda’s hebben om nog een stel te kunnen zijn.

Lola Brood en Alex

Lola moet flink wennen aan het leven als vrijgezel, want de dochter van Herman Brood was maar liefst acht jaar bezet door Alex. “Weet je, ik ben eigenlijk nog nooit single geweest,” vertelt Lola tegen de Telegraaf. “Dat is voor mij heel erg wennen.”

Louis Talpe en Daniela Degraux

De knappe acteur maakte vorig jaar mei bekend dat hij bezet is door Daniela. Louis was tot over zijn oren verliefd op het sexy model, hij plaatste regelmatig zoetsappige berichtjes op Instagram. Maar het blijkt geen sprookje te zijn, Louis is weer vrijgezel! En de romantische kiekjes zijn ook al verwijderd van Instagram…

Maar er was ook liefde. Lees hier alles over hét nieuwe Hollywoodstel.

En in vergelijking met 2015 viel dit nog best mee…

Laatste nieuws

Zie ook