Dit zijn dé beautytrends van deze lente

Nog even doorbijten en de lente is alweer aangebroken. Dit betekent niet alleen dat we de narcissen in huis kunnen halen...

Lees ook

Nog even doorbijten en de lente is alweer aangebroken. Dit betekent niet alleen dat we de narcissen in huis kunnen halen, maar ook dat we onze beautyroutine kunnen aanpassen. De laatste trends op het gebied van make-up kijken we af van de catwalk. Wat moét je aankomend seizoen een keer proberen? Beau Monde selecteert de belangrijkste beautytrends van deze lente. 

1. Gekleurde oogschaduw
Vergeet bruintinten, deze lente mag je uitpakken met lichte oogschaduw! Vooral blauwe oogschaduw zullen we veel zien in het aankomende seizoen. Deze kleurrijke oogschaduw mag zowel op het ooglid als onder het oog worden aangebracht.

2. Donkere lippen
Voor een avond uit kies je deze lente voor dieprode lipstick. De paarse lipstick-trend gaat voorlopig ook nog nergens heen. Als je voor deze trend gaat, zorg dan dat je de rest van je make-up rustig houdt. Donkere lippen met smokey eyes is too much! 

3. Roze wangen
Lichtroze is een grote trend deze lente. De wangen mogen voorzien worden van een charmante blos en de ogen mogen hierbij matchen. Breng lichtroze oogschaduw aan op de oogleden en you’re good to go. Heeft jouw huid een warme ondertoon? Ga dan voor een perzikkleur.

4. Glitter
Ga voor glitter! Heb je een avondje champagne sippen op de planning staan, pak dan uit met een beetje sparkle. Laat de traditionele zwarte oogschaduw eens achterwege en kies voor paarse oogschaduw met glitters als je een smokey eye maakt. De zwarte eyeliner kun je ook verruilen voor een liner met glitter. Is dit je toch allemaal te heftig? Met gouden oogschaduw zit je altijd goed!

5. Rode lipstick
Wanneer is rode lipstick niét in de mode, kun je beter vragen. Ook deze lente mogen we de lippen rood stiften. Aankomend seizoen zijn vooral matte rode lipsticks helemaal hot. Houd de rest van je make-up rustig om jouw lippen te laten knallen.

6. Glowy look
Een dikke laag foundation is een no go, hoe natuurlijker de huid hoe beter. Aankomend seizoen mag je huid ook best een beetje shinen! Laat de foundation liggen en voorzie je huid van een glow door een beetje vaseline op je oogleden en jukbeenderen aan te brengen.

Hier lees je beauty hacks waar elke vrouw iets aan heeft.

Laatste nieuws

Zie ook