Deze nieuwe beautytrend voor je lippen móet je eens proberen

Ga je vanavond voor knallend rood of toch voor lovely roze op je lippen? Wij vrouwen kunnen over alles twijfelen, dus oo...

Ga je vanavond voor knallend rood of toch voor lovely roze op je lippen? Wij vrouwen kunnen over alles twijfelen, dus ook over de kleur van onze lipstick. Maar je hoeft niet te kiezen! Volgens de laatste beautytrend kun je meerdere kleuren namelijk prima combineren. Maak kennis met two-toned lips!

Twee verschillende kleuren lipstick klinkt heel gewaagd, maar volgens de experts gaan we dit binnenkort allemaal proberen! Two-toned lips is de laatste trend op het gebied van make-up. Handig voor de eeuwige twijfelaars onder ons, want je hoeft niet meer te kiezen tussen je twee favoriete lipsticks.

Deze trend is niet hetzelfde als ombre, want het is de bedoeling dat de twee lipkleuren los van elkaar staan. Je kunt de two-toned lips op twee manieren dragen. Of je kiest voor twee kleuren die elkaar complementeren op je lippen, maar als je écht wil opvallen dan ga je voor color-blocking.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van two-toned lips:

Is deze trend niks voor jou? Ga dan voor klassieke rode lippen. Of de kleur van Kendall.

Lees ook: 5 tips voor kissable lippen in de winter (wel zo handig)

Laatste nieuws