Britney Spears vrijwel onherkenbaar op nieuwe cover

Het is algemeen bekend dat covers van tijdschriften een beetje mooier worden gemaakt met Photoshop. Maar in sommige geva...

Lees ook

Het is algemeen bekend dat covers van tijdschriften een beetje mooier worden gemaakt met Photoshop. Maar in sommige gevallen wordt er iets té veel bewerkt. Britney Spears siert deze maand de cover van V Magazine, maarre… we herkennen de zangeres bijna niet!

Britney Spears pronkt op de voorkant van het Amerikaanse tijdschrift V Magazine. De zangeres is op de kiek gezet door de beroemde fotograaf Mario Testino en het resultaat mag er wezen. Britney showt haar afgetrainde figuur waar menig vrouw jaloers op is.

Maar als we naar haar gezicht kijken dan herkennen we haar niet helemaal… Iedereen weet dat de foto’s in tijdschriften worden bewerkt, maar er kan ook té veel Photoshop gebruikt worden. Britney is al prachtig van zichzelf, zoveel hoeft er niet aan gesleuteld te worden!


Toch kunnen we niet ontkennen dat Britney er heel goed uitziet. Een wereld van verschil vergeleken met haar kale periode. Goed om te zien!

Bekijk hier nostalgische kiekjes van Britney Spears en Justin Timberlake als setje.

Laatste nieuws

Zie ook