Lief: prins Jacques (1) van Monaco steelt de show bij rugbywedstrijd

Prins Jacques van Monaco mag dan nog maar net één jaar oud zijn, hij steelt de show wanneer het kan. Zo ook bij zijn eer...

Lees ook

Prins Jacques van Monaco mag dan nog maar net één jaar oud zijn, hij steelt de show wanneer het kan. Zo ook bij zijn eerste rugbywedstrijd. #lief

Het was het eerste ‘werkbezoek’ voor het prinsje, dat samen met prins Albert en prinses Charlene van Monaco het zesde Sainte Devote Rugby Tournament in het Stade Louis II bezocht. Hij kraaide naar de spelers en zwaaide naar de fotografen. Het was duidelijk even quality time met zijn ouders, want zus Gabriella was nergens te bekennen. Die was vermoedelijk haar collectie custumized spenen aan het sorteren.

Weglopertje

Jacques rugby 2
De jonge Doorluchtige Hoogheid liet zien dat hij inmiddels al heel goed kan lopen. “En hij kan ook heel goed weglopen”, volgens zijn moeder die Jacques geen seconde uit het oog verloor. Dat vond hij niet erg, want het leverde extra knuffels op.

Gevoel voor de bal

Jacques rugby 1
Het prinsje leek het reuze naar zijn zin te hebben. Hij liet zich een stukje door het stadion dragen door zijn moeder – lijkt hij niet sprekend op haar? – en wandelde vervolgens naar de pitch om daar de bal te pakken. Zijn glunderende blik spreekt boekdelen en doet ons vrezen voor het antiek in het paleis.

> Prinses Estelle (3) van Zweden is ook al zo’n sportfanaat

> En Alexia is gelukkig weer thuis!

Laatste nieuws

Zie ook