De 6 beste beautytips van Miranda Kerr

Tussen de fotoshoots, het moederschap en het runnen van haar eigen huidverzorgingslijn door, vertelde topmodel Miranda K...

Lees ook

Tussen de fotoshoots, het moederschap en het runnen van haar eigen huidverzorgingslijn door, vertelde topmodel Miranda Kerr aan Beau Monde alles over haar beautyregime, voedingspatroon en favoriete producten. Beautytips waar je wat aan hebt!

1. Morning!

“Als drukke moeder wil ik zo snel mogelijk klaar zijn. Het enige wat veel tijd in beslag neemt is het ‘dry brushen’ van mijn huid, maar dat heb ik er voor over. Ik gebruik één borstel, voor mijn lichaam en gezicht, en maak daarmee roterende bewegingen over mijn huid. Het stimuleert de bloedcirculatie en daardoor gaat mijn huid stralen. ’s Ochtends en ’s avonds maak ik eerst mijn gezicht schoon met een reinigingsmelk, daarna gebruik ik een foam cleanser, een toner, een mist spray en als laatste een hydraterende crème. Om tijd te besparen was ik mijn haar één keer in de twee dagen.”

2. Voeding

Schoonheid komt van binnen, daarom eet en drink ik zo puur mogelijk met als aanvulling supplementen zoals chlorella, vitamine C en probiotica. Ik drink ook de hele dag door water. Als ontbijt neem ik elke dag eerst een glas lauwwarm water met citroen om de spijsvertering op gang te brengen. Vervolgens een smoothie van mijn favoriete recept: kokoswater, amandelmelk, kokosolie en diverse superfoods. Daarna eet ik avocado op glutenvrije toast of avocado met eieren.”

Als ik vrij ben, gebruik ik nooit mascara, maar voor een open oogopslag krul ik wel mijn wimpers.

3. Kora Organics

“Ik gebruik alleen producten die zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Je huid is je belangrijkste en grootste orgaan, daar moet je goed voor zorgen. Vanuit die visie ben ik begonnen met Kora Organics. Een gezonde huid is een mooie huid en dat geeft zelfvertrouwen.”

4. Forever young

“De beste anti-agingtip is water drinken. Fijne lijntjes of rimpeltjes ontstaan vaak door vochttekort. Daarnaast ben ik groot fan van beschermende en herstellende oliën. Ik neem ook weleens een komkommermaskertje. Dat maak ik zelf: een hele koude komkommmer goed fijn prakken en op je huid smeren. Super hydraterend!”

5. Make-up routine

“Ik hou van make-up, maar omdat ik een gevoelige huid heb, gebruik ik op vrije dagen niets. Op de rode loper heb ik altijd een goede rode lipstick op en een dikke laag mascara. Mijn lievelingsmascara is de Shocking van Yves Saint Laurent. Deze maakt mijn wimpers dikker: perfect voor een red carpet appearance.”

6. Traveltip

“Als ik op reis ga, neem ik altijd mijn draagbare infraroodsauna mee. Zodra ik kan, ga ik daar in en daarna stap ik in een warm bad met zeezout en baking soda. Zo kan ik ontspannen, worden gifstoffen afgevoerd en vermindert mijn jetlag!”

Laatste nieuws

Zie ook