De 6 meest stylish mannen op Instagram

Wat is er nu fijner dan een stijlvolle man? Juist: niets. Op Instagram zijn er gelukkig genoeg fijne mannen te vinden om...

Lees ook

Wat is er nu fijner dan een stijlvolle man? Juist: niets. Op Instagram zijn er gelukkig genoeg fijne mannen te vinden om naar te kijken. Wij hebben de 6 meest stylish exemplaren om te volgen voor je op een rijtje gezet.

Johannes Huebl

Dit Duitse model is ook wel bekend als hubby van Olivia Palermo. Olivia hebben wij nog nooit op een fashion faux betrapt, dus dit koppel is op en top stylish. Behalve foto’s van outfits komen er vooral veel schattige foto’s met Olivia voorbij op zijn feed.

Adam Gallagher

Minder bekend, maar niet minder leuk om naar te kijken: Adam Gallagher. Hij is blogger en op zijn Instagram komen vooral veel mooie foto’s voorbij van fijne bestemmingen en natuurlijk zichzelf. Enne… We zien geen vrouw op zijn Instagram-feed. Zou hij vrijgezel zijn?

Matthew Zorpas

Oprichter van de succesvolle blog The Gentleman Blogger en óntzettend stijlvol. Matthew is niet bang voor gekke combinaties en opvallende items. Bekijk zijn toffe outfits op Instagram.

 

Mariano Di Valo

Wow! Deze Italiaanse blogger is zéker een van onze favorieten. We houden van het Italiaanse stijltje dat hij draagt. Naast leuke outfits op zijn Instagram kun je ook vaak genieten van zijn ontblote bovenlijf. Wil je volgen!

 

Diorno Dylyano Braaf

Een stijlvolle man uit Nederland. Rapper Dio staat naast zijn rapkwaliteiten ook bekend om zijn stijlgevoel. Op zijn Instagram krijg je een kijkje achter de schermen bij zijn optredens en zie je veel stylish outfits voorbij komen. Volg je hem al?

 

Philipp Lüders

Als laatste deze fijne man wiens stijl veel stoerder en nonchalanter is dan van de voorgaande mannen. Moet je van houden – but if you do, you’ll like it. Zijn Instagram-feed bestaat uit alleen maar foto’s van outfits waarin veel gewaagde combinaties te zien zijn. Check it out!  

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook