Get the look: royal chic als koningin Letizia

De Spaanse koningin Letizia betrap je nooit op een fashion faux pas. Ook tijdens de opening van het museum ARCO ziet ze...

Lees ook

De Spaanse koningin Letizia betrap je nooit op een fashion faux pas. Ook tijdens de opening van het museum ARCO ziet ze eruit om door een ringetje te halen.

Dat koningin Letizia een ware fashionista is lieten we hier al zien. Ze ziet er altijd sprankelend en op en top modieus uit. Van casual chic tot gala: ze weet zich voor iedere gelegenheid juist te kleden. Zo zag ze er laatst bij de opening van ARCO ook weer prachtig uit. Voor deze gelegenheid heeft koningin Letizia een mooi setje uit de kast getrokken. Om er tijdens het fotomoment zo goed mogelijk uit te zien heeft ze gekozen voor een simpele look bestaande uit een wijde leren broek, strappy heels en een witte blouse. Om het geheel op elkaar af te stemmen matcht ze haar lippenstift met haar clutch. Slim! Het is een moderne outfit voor de koningin die past bij de opening.

Wil je de look van koningin Letizia kopiëren? Deze outfit zou je zo kunnen overnemen om te dragen naar werk of een afspraak. Wij zetten de items voor je op een rij. Shop de look hieronder!

Get the look:

Koningin Letizia ©BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook