5 paar schoenen die iedere vrouw in de kast moet hebben

Schoenen... Kan een vrouw er ooit genoeg van krijgen?! Je kunt in ieder geval niet genoeg paar hebben, maar welke schoen...

Lees ook

Schoenen… Kan een vrouw er ooit genoeg van krijgen?! Je kunt in ieder geval niet genoeg paar hebben, maar welke schoenen mogen écht niet in je kast ontbreken? We zetten 5 paar op een rij.

 1. Zwarte pumps

Of je nu een chic diner hebt of een zakelijke afspraak: een paar goede zwarte pumps mogen nooit ontbreken in je kast. Zwarte pumps kunnen echt altijd. Bovendien is dit een goed paar om te hebben als je na het werk nog een leuke date hebt.

2. Enkellaarzen

Een zwart paar enkellaarzen zijn de schoenen die iedere vrouw nodig heeft. Het liefst een paar met én zonder hak, want dat komt altijd van pas. Of je nu even snel naar de winkel moet om wat te halen of omdat je een goede laars onder je jurkje nodig hebt, met deze schoenen zit je goed.

3. Sandalen

In de zomer kan het kiezen van de juiste schoen lastig zijn. Als het warm weer is het lekker om met blote voeten naar buiten te gaan, maar niet iedere schoen past bij iedere gelegenheid. Met een mooie sandaal zit je in ieder geval wel goed. Kies voor leer met brede of juist dunne bandjes. Een blokhak eronder is ook altijd goed!

4. Sneakers

Sinds 2015 zijn ze weer helemaal mode verantwoord en inmiddels zijn deze schoenen niet meer uit het straatbeeld te denken: sneakers. Zorg dat je altijd een goed paar binnen handbereik hebt, want deze schoen is ideaal voor het weekend.

5. Wedges

Wil je een glamourrandje aan je outfit geven, maar wil je tegelijkertijd wel makkelijk weglopen in een schoen? Dan zijn wedges ideaal. Vooral tijdens de warme maanden is dit makkelijk een go-to schoen die bij iedere outfit past.

Laatste nieuws

Zie ook