9 beautylessen van Rosie Huntington-Whiteley’s make-up artist

Één van de beste betaalde modellen van de hele wereld? Rosie Huntington-Whiteley natuurlijk! Dit model uit Engeland kenn...

Lees ook

Één van de beste betaalde modellen van de hele wereld? Rosie Huntington-Whiteley natuurlijk! Dit model uit Engeland kennen we van de Victoria’s Secret Show, haar beau Jason Statham en haar stunning beauty looks. Dit zijn 9 beautylessen van haar make-up artist Mary Greenwell.

Mary Greenwell zit inmiddels al meer dan 25 jaar in het vak en heeft o.a. Cindy Crawford en prinses Diana al onder handen mogen nemen. Betere beauty tips kan je niet krijgen, alleen van onze Leco natuurlijk.

1. Gebruik moisturizer in plaats van primer
Moisturizer zorgt voor een healthy glow op je gezicht. Dat wil toch iedereen?

2. Sla setting poeder over
Setting, oftewel gezichtspoeder, zorgt voor een doffe finish en dat is zonde.

3. Gebruik geen blush, maar highlighter
Blush kan al snel too much zijn. Kies liever een highlighter voor een natuurlijke en mooie glow. Wij hebben alvast 10 mooie highlighters voor je op een rij gezet.

4. Contour je gezicht met poeder
Zeker als je een avondje uit gaat kun je beter poeder gebruiken om mee te shapen dan een creamy product. Poeder blijft langer zitten en verschuift niet.

5. Gebruik glanzende oogschaduw in aardetinten
Oogschaduw met een mooi glansje erin staat iedereen goed. Als je met kleuren als zwart en grijs wil werken, dan raden we een glans in je oogschaduw af. Daarnaast, shimmery eyeshadows zijn gewoon mooier in natuurlijke aardetinten.

6. Breng je mascara royaal aan
Draag zoveel laagjes mascara over elkaar als je wilt (tip: lees ook zoveel laagjes heb je nodig voor de perfecte look). ’s Avonds kijkt niemand er naar of jouw wimpers perfect gescheiden zijn. Dan gaat het om het ‘wow-effect’ van de wimpers.

7. Gebruik een nude lipstick voor vollere lippen
Lipstick die net twee tinten lichter is dan je eigen lippen, zorgt ervoor dat je lippen voller lijken. Geef met nude lipstick je lippen een voller effect.

8. Vul je wenkbrauwen niet teveel in
Borstel je wenkbrauwen en zet ze bij het begin iets meer aan om ze meer vorm te geven. Kleur ze niet helemaal in, daar wordt Mary niet zo blij van.

9. Geen oogpotlood op je waterlijn
Een zwart randje op je onderste wimperrand maakt je ogen alleen maar kleiner. Zet liever tegen de bovenste wimperrand een lijntje met eyeliner of oogpotlood. Zo doet Adele dat.

Extra tip van ons: om ervoor te zorgen dat die contour en highlighter poeders mooi blijven zitten, kun je een setting spray gebruiken. Deze spray je over je gezicht, et voilà, langdurige make-up gegarandeerd!

Bron: Elle.com

Laatste nieuws

Zie ook