John Legend en Chrissy Teigen kiezen zelf geslacht van hun baby

Chrissy Teigen maakte in oktober via Instagram bekend dat ze zwanger was. We wisten al dat het een meisje zou worden, ma...

Chrissy Teigen maakte in oktober via Instagram bekend dat ze zwanger was. We wisten al dat het een meisje zou worden, maar John en Chrissy hebben nu ook bevestigd dat ze daar zelf voor hebben gekozen. Hoe dat kan? Lees snel verder.

Het Hollywood-stel heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het moeilijk voor ze was om zwanger te raken. Tijdens een talkshow met Tyra Banks vertelde Chrissy openhartig over haar vruchtbaarheidsproblemen: “Ik word er zo moe van om steeds op social media de vraag te krijgen waarom ik nog geen kinderen heb. Je hebt geen idee wat ik meemaak!”

John Legend & Chrissy Teigen © Amanda Edwards/WireImageac

Het 30-jarige model heeft verschillende IVF-behandelingen ondergaan en heeft daarbij zelf het geslacht van de baby gekozen. Chrissy laat People weten: “Ik heb deze keuze gemaakt. Ik krijg niet alleen een dochter, maar heb het meisje zelf gekozen. Ik koos een embryo en zei: laten we het meisje erin stoppen.”

Chrissy koos voor een meisje omdat ze de aanstaande vader, John Legend, een vader-dochterband gunt. Op internet krijgt Chrissy veel negatieve reacties over het kiezen van het geslacht te verwerken. Wij kunnen alleen maar blij zijn voor het mooie koppel.

Lees ook:
>> in de stijl van Chrissy Teigen

Laatste nieuws