Gossip Round-Up: het beste nieuws van afgelopen week

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkst...

Lees ook

Het was weer een drukke week voor de roddelrubrieken. De persen draaiden overuren, maar wat was nu echt het belangrijkste nieuws afgelopen week in Holly- en Hillywood? We zetten het in deze Gossip Round-Up voor je op een rijtje.

De eerste foto van Saint West

Kim Kardashian heeft eindelijk, maanden na haar bevalling, een kiekje van haar kersverse zoon Saint West gedeeld. Met de foto eert ze meteen haar overleden vader, omdat hij die dag jarig zou zijn. Of Saint nu meer op mama Kim of papa Kanye lijkt, laten we trouwens even in het midden.

Justin Bieber naakt op cover

Justin Bieber is naakt op de foto gezet en deze keer heeft hij er wél toestemming voor gegeven. Gelukkig maar, want hoewel de hele wereld onlangs genoot van Justin in al zijn volle glorie, is deze foto toch iets smaakvoller. Het enige wat hij draagt is een fedora en eerlijk is eerlijk, die bedekt zijn veel te blonde haar heel netjes.  

Rafael én Sabia hebben een nieuwe liefde

Zowel Rafael als Sabia zijn weer onder de pannen. Deze week kwam naar buiten dat de ex-tortelduifjes allebei weer een nieuwe liefde in hun leven hebben. Rafael vond zijn geluk bij handbalster Estavana Polman (23), terwijl Sabia aan de haal is met Wolfhard, die ze ontmoet heeft via het modellenbureau waarbij ze aangesloten is. Eind goed, al goed? Rafael is in ieder geval al zoenend gespot met zijn vlam.

Katja Schuurman gaat trouwen

In ieder geval, als we de roddels moeten geloven. Katja was afgelopen vrijdag jarig en vierde haar verjaardag in Turkije. Daar is haar vriend Freek van Noortwijk volgens Katja’s vrienden op één knie gegaan. Freek zou Katja ten huwelijk hebben gevraagd waar zij vervolgens ‘ja’ op heeft gezegd. Is dat de reden waarom ze op Twitter plaatste dat haar verjaardag één van de meest fantastische verjaardagen van haar leven was? Wie weet…

Guus Meeuwis gaat scheiden

Waar een paar BN’ers op dit moment helemaal happy in de liefde zijn, gaat het bij Guus Meeuwis thuis minder goed. “Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Guus. Samen met Valérie heeft Guus vier kinderen: Pepijn (15), Sarah (12), Teun (9) en Jules (5).

Pip Pellens stopt met GTST

Slecht nieuws voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Na 5 jaar heeft Pip Pellens besloten dat het mooi is geweest en gaat ze Meerdijk verlaten. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, maar wat ze nu precies gaat doen is nog onbekend. Misschien is ze weer te zien in een dansprogrammaTo be continued.

Laatste nieuws

Zie ook