Bizar: Kylie Jenner doet nu ook aan oor contouren

Dankzij de Kardashians/Jenners is contouren een enorme beautytrend. En zoals we inmiddels wel weten, is de beroemde fami...

Dankzij de Kardashians/Jenners is contouren een enorme beautytrend. En zoals we inmiddels wel weten, is de beroemde familie niet vies van een beetje extreem. En dus introduceert Kylie Jenner nu een nieuwe trend: oor contouren. 

De leden van de familie Kardashian/Jenner staan iedere ochtend een flinke tijd voor de spiegel. De sterren gaan dagelijks vól in de make-up en uiteraard komt contouren hierbij ook aan bod. De manier waarop de Kardashians hun gezicht shapen kennen we inmiddels allemaal. Maar de familie kan niet genoeg van contouren krijgen en houdt het niet bij het gezicht.

In een nieuwe video op Kylie Jenners website onthult de ster dat ze niet alleen haar gezicht en hals van een laag make-up voorziet, maar ook haar oren krijgen een lik foundation! De jongste Jenner telg raadt ons allemaal aan om hetzelfde te doen. In de tutorial laat één van Kylie’s visagisten zien hoe je ‘The Smokey Rockstar’ maakt en hierbij begint Hrush Achemyan met het contouren van het gezicht van de realityster.

Als ze klaar is met het gezicht, gaat ze door naar de oren. “Ik vind het fijn als je mijn oren doet,” zegt Kylie. Dit is het moment waarop de ster onthult dat ze het niet alleen bij haar gezicht houdt als het om contouren gaat! “Dit is een heel goede tip, want veel mensen doen het niet,” gaat de visagiste verder. “Het ziet er niet mooi uit als je wordt gefotografeerd en je oren hebben een andere kleur dan je gezicht. Dan zie je heel duidelijk dat je veel foundation op hebt. Je oren horen ook bij je gezicht, net als je hals.” Hoe je jouw oren precíes moet contouren wordt niet uitgelegd, maar misschien is het een idee dat Kylie dat in haar volgende tutorial laat zien?

Of we binnenkort allemaal de kwast over onze oren laten gaan, moeten we nog zien, maar contouren is wel dé manier om de sterke punten in je gezicht te benadrukken. Bovendien kun je ineens jukbeenderen tevoorschijn toveren, waar je daarvoor alleen maar van kon dromen. Contouren is een kwestie van ‘oefening baart kunst’, maar als je het trucje eenmaal onder de knie hebt, dan heb je het binnen vijf minuten gedaan. In het onderstaande filmpje kun je stap voor stap zien hoe je dat doet.

Beau Monde heeft de drie beste contour-palettes voor je geselecteerd. Happy shaping!

Laatste nieuws