Dit is het geheim achter Adele’s perfecte eyeliner

Iedere keer dat we Adele zien, vragen we ons maar één ding af: hoe krijgt ze haar eyeliner zó perfect?! Eindelijk is het...

Lees ook

Iedere keer dat we Adele zien, vragen we ons maar één ding af: hoe krijgt ze haar eyeliner zó perfect?! Eindelijk is het zo ver: hét geheim is onthuld!

De Britse zangeres heeft een signature look met winged eyeliner. Zo’n lijntje ziet er in eerste instantie misschien makkelijk uit, maar het is nogal lastig om het zo loeistrak te krijgen. Wat het geheim achter de perfecte wing van Adele is? In een interview met The Cut legt Adele’s make-up en haarstylist Michael Ashton het uit:

Winged Eyeliner 101

Gebruik zowel gel liner als liquid liner om te zorgen voor de juiste intensiteit. Liquid liner is een eyeliner in een soort pen met aan het uiteinde een puntje waar je de lijn mee kan trekken. Gel liner zit in een potje en breng je met een kwastje aan. Hieronder zie je hoe je het precies aanpakt.

Stap 1: de lijn

Begin met het uittekenen van de vorm (nog zonder ‘wing’) met gel liner. Zet wat streepjes om de lijn recht te krijgen:

Trek de lijn vanuit je binnenste ooghoek en werk met de zwarte gel liner naar de buitenkant van je oog. Zo dus:

Stap 2: de wing

Teken de ‘wing’ erbij.

En kleur ‘m in:

Stap 3

Als je de juiste vorm hebt en je happy met je wing bent, pak je er een liquid liner bij. Met de liquid liner maak je je ‘winged eyeliner’ zo intens als je zelf wilt. Ga je voor superintens, gebruik dan meerdere laagjes liquid liner.

Stap 4: finishing touch

Foutjes kun je wegwerken met een wattenstaafje, eventueel met wat concealer erop.

Een beetje mascara erbij, en klaar is je winged eyeliner.

En zo maak je dus Adele’s perfecte eyeliner… Good luck!

  Een foto die door adele is geplaatst op

Laatste nieuws

Zie ook