Prinses Madeleine organiseert het Leukste Theepartijtje Ooit

Dus, je bent prinses Madeleine van Zweden. Je hebt een goed hart. En je wilt iets doen voor ernstig zieke kinderen. Dan...

Lees ook

Dus, je bent prinses Madeleine van Zweden. Je hebt een goed hart. En je wilt iets doen voor ernstig zieke kinderen. Dan organiseer je het Leukste Theepartijtje Ooit.

De prinses gaf een sprookjesachtig feestje in het koninklijk paleis te Stockholm. Dresscode: prins en prinses. En daar hield ze zich zelf ook aan: Madeleine tuigde zich op in een schitterende galajurk, inclusief tiara. Ze is sinds 2001 beschermvrouw van My Big Day (Min Stora Dag), een stichting die dromen van ernstig zieke kinderen laat uitkomen. En zo trakteerde ze een groepje kindjes met te veel pech voor woorden op een onvergetelijke middag.

Thee, taartjes, tiara’s!

© kungahuset.se © kungahuset.se

In een zeer koninklijke omgeving genoten kinderen tussen de vijf en acht jaar oud van taartjes, thee, limonade en heel veel lakeien en bladgoud. De tuledichtheid was enorm en iedereen had het reuze naar zijn zin.

Slim goedmakertje van de prinses

© kungahuset.se © kungahuset.se

Madeleine’s feestje was een béétje een goedmakertje vanwege het feit dat ze vorig jaar bij een grote fondsenwerver van My Big Day verstek moest laten gaan. De prinses ligt nogal onder vuur omdat ze te weinig aan haar Zweedse koninklijke verplichtingen zou voldoen, nu ze in Londen woont. Om die reden is ze momenteel een paar weken in Zweden, waar ze een klein publiciteitsoffensief heeft ingezet, door er onder andere de tweede verjaardag van Leonore (die zit hieronder ? vooraan in haar eigen roze prinsessenjurk) te vieren. Strategisch of niet, het zijn heerlijke foto’s en het was een sprookjesachtig theepartijtje!

© kungahuset.se © kungahuset.se

Laatste nieuws

Zie ook