Chrissy onderging IVF behandeling tijdens photoshoot

Model Chrissy Teigen (30) is ook dit jaar weer te zien in het Swimwear issue  van 'Sports Illustrated', voor de zevende...

Model Chrissy Teigen (30) is ook dit jaar weer te zien in het Swimwear issue  van ‘Sports Illustrated’, voor de zevende keer alweer. Ze had een lichaam waar iedere vrouw een moord voor zou plegen tijdens de shoot in Zanzibar. Maar Chrissy zat helemaal niet goed in haar vel.

Ze vertelt aan ‘People’ dat ze tijdens de halfnaakte shoot voor de swimsuit editie IVF behandelingen onderging:

I was doing IVF during the shoot. I was getting my shots and everything in Zanzibar, I had a little medical kit. It was hard because you bloat from it, and you bruise – if I hit the wrong area.

Zwanger én naakt poseren

Chrissy vertelt dat de blauwe plekken verborgen werden met make-up. Ook vertelde het model dat ze het zou overwegen om naakt te poseren terwijl ze zwanger is, maar niet voor zichzelf. Zij en John Legend willen geen naakte zwangere Chrissy aan de muur. Voor een magazine wil ze wel graag poseren als het mooi gedaan wordt. Chrissy schaamt zich dan ook niet voor haar buik en volgt de raad van Kim Kardashian op om haar zwangere figuur gewoon te showen in strakke jurken.

Laatste nieuws