Wil je horen: Lieke van Lexmond kruipt weer even in de huid van Charlie Fischer

Huh, wil je horen? Jazeker. Op radiostation 100%NL werd gister een live GTST 'screentest' gedaan. Zo kroop Lieke van Lex...

Lees ook

Huh, wil je horen? Jazeker. Op radiostation 100%NL werd gister een live GTST ‘screentest’ gedaan. Zo kroop Lieke van Lexmond weer even in de huid van Charlie Fischer.

Samen met John Williams deed de presentatrice een live ‘screentest’ bij Goeiemorgen Lex op 100%NL. John moest wel heel goed nadenken wie hij hier tegenover zich had. Dit was overigens niet Johns eerste GTST-ervaring… Wist je dat hij in aflevering 879 in 1995 al een klein rolletje in de soap had? Als een collega student van Arnie Alberts. Dat John en Lieke zich al snel thuis voelen in De Rozenboom is dan ook begrijpelijk, luister maar.

John kan wel een happie hebben

RTL-presentator John Williams zou geen nee zeggen als hij een rol aangeboden krijgt in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. “Als het een leuke rol is waar ik in kan duiken, dan zou ik het heel graag willen doen!” Dus wie weet zien we John binnenkort wel weer in Meerdijk, net als Robert, Linda, Ferry en Noud. John vervolgt: “Een rol in een dagelijkse soap zou ik niet afwijzen. Daar zou ik serieus over nadenken. Alleen de tijd is een probleem. Maar als het een leuke rol is…”

Laatste nieuws

Zie ook