Wat zat er allemaal in de Grammy-goodiebag?

Tijdens elke awardshow liggen er voor speciale genodigden naast mogelijke awards ook flink gesponsorde tasjes vol cadeau...

Lees ook

Tijdens elke awardshow liggen er voor speciale genodigden naast mogelijke awards ook flink gesponsorde tasjes vol cadeaus klaar. De Grammy-goodiebag had dit jaar een waarde van bijna €18.000,-. Dit zat er allemaal in.

Even rekenen: er waren ongeveer 150 speciale genodigden aanwezig. Dus 150 keer €18.000,-, tja, dan zit je al aan de 3 miljoen! In de goodiebags zat van alles, onder andere een reisje, een sportabonnement, gouden snoepjes en een bon voor de plastische chirurg. Dat gezicht van Tom Cruise is blijkbaar in trek…

Grammy-goodiebag

Genomineerden, performers en presentatoren bij de 58ste Grammy Awards konden hun geluk waarschijnlijk niet op. Dit troffen ze allemaal aan toen ze thuis hun tasje open maakten.

 • Een Ultimate fitnesspakket van Fit Club TV, inclusief een weekje op een Hilton Head Island fitness resort, life coach, work-out gear en een plan op maat. Prijskaartje: € 5.558.
 • Een sessie ‘ultherapy’, een behandeling van plastische chirurgen Stafford Broumand en Daniel Mann die je huid strakker maakt. Prijskaartje: € 4.943.

  © Vivien Killilea/WireImage © Vivien Killilea/WireImage

 • Een giftcard voor veganistische cocktails van The Natural Mixologist. Prijskaartje: € 2.022.
 • Ook leuk: een voucher voor de ‘Interior decorating services’ van Koi Interiors t.w.v € 898.
 • En na deze avond kan je als celeb met je voucher t.w.v. €898 ook een weekje bijkomen in het Golden Door Resort & Spa in San Marcos, Californië.
 • Voor de game kings en queens zat er ook een customized gaming-console in t.w.v. €269.
 • En voor de zoetekauwen: een doosje Phillip Ashley chocolaatjes t.w.v. €179, inclusief de met 23-karaat bladgoud bedekte salted caramel pecan praline  t.w.v. €71. Dat moet een bijzonder snoepje zijn.
 • En je kreeg óók nog een ’24-karat gold facial’-treatment mee. Dan kan je je gezicht met bladgoud bedekken. Mocht je dat willen. Prijskaartje: €413.
 • En last, en best ook wel least: wat kaarsjes t.w.v. €9 en thee van paardenbloemwortel, t.w.v. €4.

De goodiebags werden samengesteld door Distinctive Assets. Zij doen ook de Oscar-goodiebags en die zijn nog rijker gevuld. Wat worden die celebs toch verwend…

Laatste nieuws

Zie ook